FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Meciul decis de portari: unul înger, altul demon!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Dinamo II - Concordia Chiajna a fost decisă de prestaţiile celor doi portari

În sîmbăta Paştelui jucătorii de la Dinamo II au reuşit să îşi mai spele din păcate, învingînd Concordia (1-0). Cu toate că dinamoviştii au început decis partida, instalîndu-se în terenul echipei conduse de Liţă Dumitru, cei ce au avut ocaziile importante în prima parte au fost cei din Chiajna.

În minutul 22 Oae obţine un penalty, golgheterul Buhăescu şutează puternic, însă Oprea intervine salvator. La numai două minute tînărul portar dinamovist cîstigă un nou duel cu atacantul Concordiei şi scoate în corner "capul" acestuia din apropiere. Spre finalul reprizei Daminuţă îi da emoţii lui Florin Niţă, şutînd în transversală din lovitură liberă.

Repriza a doua a început cu atacurile haotice ale alb-roşiilor, dar cu un Bratu ieşit din formă, nervos şi cu gîndul mai mult la certurile cu spectatorii veniţi din Chiajna decît la meci, defensiva condusă de Gardoş s-a descurcat admirabil. Costel Orac mută inspirat introducîndu-i în teren pe Dragalina şi Predescu. Cei doi reuşesc să caştige lupta de la mijlocul terenului pentru Dinamo II trimiţînd multe baloane pentru puternicul Vîlcu sau rapidul Bratu.

În minutul 88 centrarea excelentă a lui Cornel Predescu este reluată din foarfecă de Vîlcu. Norocul ţine cu Niţă şi mingea se scurge pe lîngă poartă. Dar norocul este schimbator iar portarul Concordiei avea să afle asta în prelungirile meciului, cînd balonul şutat de Daminuţă întalneşte bara stîngă a porţii, de unde ricoşază în spatele lui Florin Niţu şi apoi poposeşte cuminte în plasă. 1-0 iar cîinii lui Orac spera încă la salvarea de la retrogradare, în timp ce jucătorii Chiajnei se îndepărtează definitiv de visul promovării.


Dinamo II: Oprea - Rus, Daminuţă, A. Alexandru, Renţea - Mărmoreanu, Vranjikovic, T. Todea (65 Dragalina), C. Stan (69 Predescu) - C. Vîlcu, Bratu (90 Ioniţă)

Concordia Chiajna: Niţă - Stoica (62 Creţu), Nae, Gardoş, Lungan - Oae, Pană, Duru (73 C. Bucur), Fl. Dumitru (53 Martinescu) - Pătraş, Buhăescu

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  04 Aprilie 2010, 14:53

TE IUBIM BRATONEEE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează