FOTBAL  »  LIGA 2  »  MESAJ

„Trimiteți pompierii, că ardem lângă infirmieri!” » Mesajul afișat la un meci din România, după tragedia de la Constanța

Câțiva suporteri de-ai lui Poli Iași au afișat un mesaj de efect în week-end, la câteva zile după tragedia de la Constanța / Sursă foto: Facebook
Câțiva suporteri de-ai lui Poli Iași au afișat un mesaj de efect în week-end, la câteva zile după tragedia de la Constanța / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 17:35 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 17:51

Câțiva suporteri de-ai lui Poli Iași au afișat un mesaj de efect în week-end, la câteva zile după tragedia de la Constanța, unde șapte persoane au murit într-un cumplit incendiu la Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase.

În timpul meciului Poli Iași - Metaloglobus, încheiat 0-1, ultrașii ieșeni au afișat mesajul: „112? Tot eu sunt, m-am internat ieri / Trimiteți pompierii, că ardem lângă infirmieri!”.

„Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19”, a afirmat președintele Klaus Iohannis, conform Libertatea.

A fost cel de-al treilea incediu grav petrecut în spitalele din România în ultimul an, după cele de la Piatra Neamț și „Matei Balș”.

Tragedie de proporții la Constanța. Clipul cu Gică Hagi, devenit viral după doi ani

Vineri, spitalul din Constanța a luat foc, iar șapte persoane care se aflau la Terapie Intensivă au murit.

Un clip din 2019, cu o conferință de presă susținută de Gică Hagi, a devenit viral pe internet în aceste zile, după incendiul izbucnit la spitalul din Constanța. Se întâmpla pe 3 august 2019, când Hagi, antrenorul de la Viitorul, aducea aminte în cadrul unei conferințe de presă despre situația celui mai mare spital din Constanța.

„Nu ne mai interesează sportul? Nu putem să renovăm spitale? Ați văzut cum arată spitalul din Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani? După 30 de ani, n-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? 

Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo școală generală? S-a renovat vreun teatru? Păi, ce facem? Aceste lucruri au menirea să construiască următoarea generație. Școala, artiștii, sportul și doctorii. Avem nevoie de doctori! Spitale, doctori, școală! Altfel, ce ne facem?”, spunea Hagi, pe 3 august 2019.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Clipul cu Gică Hagi, devenit viral după doi ani: „Ați văzut cum arată spitalul din Constanța? E posibil așa ceva după 30 de ani?”

EXCLUSIV Adrian Mititelu, mesaj din spatele gratiilor înaintea meciului cu CSU Craiova: „Indiferent de rezultat, noi suntem învingători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează