FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA - CSA STEAUA

FOTO Penalty dictat în Chindia - CSA Steaua după 50 de secunde! Fostul atacant de la Dinamo, decisiv în startul meciului

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 21:39 / Actualizat marti, 08 august 2023 22:40

Retrogradată în Liga 2 la finalul sezonului trecut, Chindia Târgoviște a avut un start fulminant în noul sezon: gol în minutul 2 al meciului cu CSA Steaua, fără ca rivalii să atingă balonul.

În fața a 7.000 de fani, elevii lui Dragoș Militaru au avut un început excelent. Chindia a avut lovitura de start a meciului, iar jucătorii târgovișteni au pasat între ei în propria jumătate, iar după o pasă în adâncime a lui Prejmerean, mingea a ajuns în careu, acolo unde Robert Moldoveanu a căzut după un duel cu Beța, iar arbitrul Cătălin Marcu a dictat penalty. În secunda 50.

Atacantul a executat în dreapta portarului și a transformat cu emoții.

Peluza Sud a luat cu asalt Târgoviște! Imagini de pe străzi: Gigi Becali, principala țintă a ultrașilor
CSA STEAUA
Peluza Sud a luat cu asalt Târgoviște! Imagini de pe străzi: Gigi Becali, principala țintă a ultrașilor

CSA Steaua a reclamat penalty-ul primit de Chindia

Jucătorii lui Daniel Oprița au contestat decizia arbitrului. Căpitanul Beța și colegii săi au protestat, dar arbitrul nu a întors decizia.

Reluările TV au arătat că decizia a fost una eronată. Beța îl atinge cu mâna pe abdomen, dar fără ca Moldoveanu să fie încurcat. Ulterior, fostul atacant de la Dinamo mai face 3 pași și cade în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă.

+17 FOTO

Tot Robert Moldoveanu a fost cel care a executat. A trimis mingea în dreapta portarului Pop. Goalkeeper-ul de la CSA Steaua a ghicit colțul, dar nu a putut ajunge la mingea, astfel că gazdele au deschis scorul.

VIDEO Peluza Sud, injurii la adresa lui Marcel Ciolacu, în Chindia - CSA Steaua

Citește și: 

Vasile Dîncu, ironii către Gigi Becali și FCSB: „Un club cu un patron care se dă foarte bogat ar fi făcut asta”

Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Catalynn_2
Catalynn_2  •  09 August 2023, 09:15
Postat de temujin pe 08 August 2023, 22:29

Influența lui Ciolacu! :) :) :)

Da tataie, e o simpla coincidență ca primarul e tot un PSDist! Te omoară coincidențele bre, însă zi-i merci lu’ nea Marcel ca îți da 10 lei in plus la pensie si votează-l!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  08 August 2023, 22:39

Și la fcsb -cfr arbitrul și varul " s-au pacalit" la penalty...La unii ( fcsb) se mai întâmplă ...cam des, dar se mai intampla.

wflo27
wflo27  •  08 August 2023, 22:36

Nu intereseaza pe nimeni! Doar Oprita stie toti jucatorii din primul 11 ai comunistilor! Aia sunt cu coregrafiile, cersafurile si legile, decretele, decizii judecatoresti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează