FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

PETROLUL - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // VIDEO Încă o candidată la promovarea în Liga 1: „Opt puncte pot fi recuperate!”

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 16:31

Petrolul - Dunărea Călărași este unul dintre meciurile așteptate cu mare interes în prima etapă a minireturului în Liga 1.

  • Petrolul - Dunărea Călărași se joacă sâmbătă, de la 12:00. Meciul e liveSCORE pe GSP.ro.

Dacă Petrolul țințește, în continuare, un loc direct promovabil, la o poziție similară se gândește și trupa din Călărași.

„Cred că UTA are prima șansă la promovare. Opt puncte, distanța până la locul trei la acest moment, pot fi recuperate și de noi. După primele șase etape se poate trage o linie să facem niște calcule serioase. Toate meciurile vor fi foarte grele”, a punctat Cristi Pustai, antrenorul echipei călărășene, înaintea disputei de la Ploiești, cu Petrolul.

VIDEO // Conferința lui Cristi Pustai 

Conferință / AFC Dunărea 20.02.2020

🗣️ Astăzi a avut loc la sediul AFC Dunărea, prima conferință de presă din acest an înaintea partidei de sâmbătă, 22 februarie din campionat cu Petrolul Ploiești. La conferință au participat: antrenorul echipei noastre, Cristian Pustai și jucătorul Adrian Zaluschi. ▶️ Cristian Pustai: „Să sperăm că începem cu bine, nu ca primele etape din tur... Trebuie să fim realiști, puternici să încercăm să obținem cât mai multe puncte. Lotul este valid și nu avem accidentați. Am pierdut anumiți jucători, suntem pregătiți să pornim cu bine acest campionat. Cred că UTA are prima șansă la promovare... opt puncte pot fi recuperate. După primele șase etape se poate trage o linie să facem niște calcule serioase... Toate meciurile vor fi foarte grele„. ▶️ Adrian Zaluschi: „Vreau să-i mulțumesc domnului profesor și conducerii că m-au acceptat la Călărași. Ne așteaptă un meci greu cu Petrolul. Primul meci este un joc cheie și trebuie să începem foarte bine„. #DunareaEchipaTa💛💙

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Joi, 20 februarie 2020

Vezi și: 

LIGA 2 // VIDEO Egal pentru CS Mioveni în ultimul amical al iernii » Argeșenii s-au împiedicat de o formație din Liga 3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
magura
magura  •  21 Februarie 2020, 06:48

Toate echipele astea ***, "trag" la promovare! Unele cu gandul, altele cu speranta... dar tot echipele foste campioane vor promova...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează