FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Poli Iaşi cere suspendarea fotbaliştilor Ciprian Manea şi Marian Tănasă

marian tanasa
marian tanasa

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

După ce la finalul meciului cu CS Mioveni au cerut excluderea din arbitraj a lui Neagu şi Udrea, clubul ieşean cere suspendarea fotbaliştilor Ciprian Manea şi Marian Tănasă care au plecat să semneze cu o echipă din Iran.

 

Vestea l-a înfuriat pe preşedintele grupării ieşene, Grigore Sichitiu, care a anunţat că astăzi va cere suspendarea lui Tănasă şi Manea: "Tănasă şi Manea s-au luat după nu ştiu ce impresar din Bacău, care le-a promis marea cu sarea. Ei au plecat de la Poli după ce li s-au dat asigurari că vor primi salarii exorbitante şi că pot fi legitimaţi în Iran fără acordul nostru. Azi vom depune memoriu la Federaţie prin care vom cere suspendarea celor doi pînă la finalul contractului cu noi, adică pînă vara viitoare, suspendarea urmînd a fi trimisă către FIFA. În plus, vom cere despăgubiri de la toate persoanele implicate în această afacere si masuri severe impotriva clubului care ia jucatori aflati sub contract cu un alt club", a spus Grigore Sichitiu.

sursă: ZiaruldeIaşi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează