FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FARUL 0-0

RAPID - FARUL 0-0 // VIDEO+FOTO Incidente în „Regie”: fanii constănțenilor și ai Stelei, altercație cu galeria Rapidului + atacuri xenofobe și vulgarități

Incidente la Rapid - Farul // foto: GSP.ro +7   FOTO
Incidente la Rapid - Farul // foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 18:09

Noul sezon al ligii secunde vine la pachet și cu unele rivalități vechi între galeriile echipelor de tradiție din România. Conflictele  n-au lipsit de la meciul Rapid - Farul, primul derby din această vară al celui de-al doilea eșalon, terminat 0-0. 

Scandalul a debutat în momentul în care galeria Farului și-a făcut apariția în incinta stadionului. Însoțiți de ultrașii din Peluza Sud Steaua, cu care sunt înfrățiți, constănțenii au dat tonul haosului. Au aprins torțe și au aruncat cu materiale pirotehnice în spațiul de joc. 

 

Ultrașii Rapidului au intrat în jocul rivalilor și au încercat să avanseze spre sectorul oaspeților, o altercație generală fiind stopată doar după intervenția alertă a forțelor de ordine.

Un suporter al Rapidului, cu o tăietură serioasă pe una dintre mâini, fost dus de urgență la spitalul Elias. Conform primelor informații, acesta avea interdicție pe stadion.

8.000 de spectatoriasistă la meci

Vezi mai jos o galerie foto cu incidentele dintre cele două galerii, prin lupa reporterilor GSP.ro prezenți la stadion: 

3 +8 FOTO

Atacuri xenofobe și vulgarități

Cele două galerii nu s-au menajat deloc pe durata meciului. Vulgaritățile plecate dinspre peluza rapidistă au primit răspunsuri cu tentă xenofobă din partea ultrașilor constănțeni. 

Urmărește AICI meciul dintre Rapid și Farul 

Vezi și: RAPID - FARUL // FOTO „Masonul” Nicolae Cristescu, apariție incredibilă în „Regie”: a purtat mocasini Gucci de 1.000 de euro!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
demarco72
demarco72  •  03 August 2019, 22:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demarco72
demarco72  •  03 August 2019, 22:11

Alooo gsp, ati moderat comentariul meu, dar l-ați lăsat pe cel care incita la ură, la dinți scoși etc. Să vă fie rușine! Gsp, sunteți părtași la violențele de pe stadioane

mrtweaks
mrtweaks  •  03 August 2019, 19:21
Postat de andrei1337 pe 03 August 2019, 18:30

Foarte bine că au apărut bătăile! Avem nevoie de ultrasi și de spectacolul tribunelor! Nu mai descurajați ultraseria! Femeile și copiii nu au ce căuta la derby-uri. Daca vor, totuși, sa vina, să își asume in totalitate răspunderea pentru capetele sparte/maxilare distruse/oase rupte/gaze inhalate.

Calmeaza-te, cap de conopida. Ar fi bine sa iti folosesti creierul inainte sa emiti idei, altfel uite ce prostioare trasnite spui... Pai e frumos?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close