FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Zăvăleanu oferă și vești bune pentru Dinamo: „Problemă ca rezolvată!”

Răzvan Zăvăleanu +24   FOTO
Răzvan Zăvăleanu

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 22:43 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 23:25

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu nu-și face probleme că Dinamo nu va obține licența pentru participarea în următorul sezon de campionat. Conform acestuia, noul acționar majoritar, societatea Red&White, a asigurat că va stinge datoriile presante. 

Dinamo a fost învinsă în etapa 5 a play-off-ului, 1-3 cu Poli Iași, dar dinspre clubul alb-roșu vin și vești bune. 

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a anunțat că problema obținerii licenței este „ca rezolvată”, după ce noul acționar majoritar, societatea Red&White, a asigurat că va stinge datoriile scadente la finalul anului precedent. 

Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”
FCSB
Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”

După Dinamo - Poli Iași 1-3, Răzvan Zăvăleanu oferă și vești bune

„Să vedem ce se întâmplă din punct de vedere al infuziei de capital necesară pentru licențiere. Trebuie rezolvat până la 30 aprilie. Din câte am înțeles de la noii noștri acționari, problema este ca rezolvată. Așteptăm să vedem, sper să fie așa.

Nu vorbim despre o sumă exorbitantă. Este importantă, dar se poate plăti. Nu ar trebui să avem emoții că nu va fi plătită. Pentru noi, important este ca această societate să-și facă datoria. În afară de PCH, nu și-a făcut nimeni datoria. Dar astăzi discutăm din altă perspectivă, cred că sunt oameni serioși și mă bazez pe faptul că vor aduce banii necesari.

O serie de oameni deja au amânat plățile, de asta suma nu este așa mare, a fost tăiată la jumătate”, a transmis Zăvăleanu la „DigiSport Special”. 

Administratorul judiciar de la Dinamo a admis, însă, că există în continuare întârzieri salariale: „Sunt mici întârzieri cu salariile, dar în principiu sunt OK”. 

Nu avem un termen pentru judecarea noului plan de reorganizare, așteptăm să vedem ce spune judecătorul sindic. Sumele din actualul plan de reorganizare nu sunt sustenabile astăzi, ar fi bine ca noul plan să fie confirmat cât mai repede, astfel încât să intrăm pe o direcție normală de lucru.

- Răzvan Zăvăleanu

Societatea care a preluat 80,7758% dintre acțiunile lui Dinamo, Red&White, este reprezentată de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. 

Mai multe știri despre Dinamo: 

Ce s-a întâmplat la pauză? Leo Grozavu recunoaște: „Am intrat un pic în ei!” + ce a remarcat la Burcă: „E de apreciat”

Burcă versus spectatori! Conflict aprins pe margine, după huiduieli repetate: „Vor numai «bufa-bufa»”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  26 Aprilie 2023, 18:45

Suma nu e mare. Ha! Pai astia nu i-au platit inca banii lui Serdean. Va imaginati ca ala care ar cumpara, are ttebui pe langa cei 500000 de euro sa puna si banii astia pt licentiere. Chiar cu datoriile taiate, cine baga atatia bani intr-o echipa fara lot si cu interzis la transferuri. Ca si de interdictai aia scapai doar daca iarasi platesti.

paolo15
paolo15  •  26 Aprilie 2023, 06:05

Ca "investitorii" nu au nici un ban era clar. Ca nu au bani de salarii e cam rău, iar dacă nu au bani de licența, abia aștept!

dynamovist1948
dynamovist1948  •  26 Aprilie 2023, 04:40

Hopaaaaa! Deci PCHâul a fost miezul? Deci cei 15000 de suporteri care au donat milioane de euro au dispărut din ecuație. Bine, nu am fost niciodată decât o vaca de muls pentru bucurica și nea nicu badea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează