FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Restart la Concordia Chiajna » Cristi Bălașa - Claudiu Ionescu, cuplul pentru jocul cu CSC Dumbrăvița

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 13:12 / Actualizat joi, 07 martie 2024 16:29

Penultima etapă a sezonului regulat la nivelul eșalonului secund începe astăzi după amiază, la Chiajna, odată cu partida dintre Concordia și CSC Dumbrăvița programată de la ora 17.00, în etapa a XVIII-a.

Cele două formații se află în cea de a doua jumătate a clasamentului căutând, cu acest prilej, prima victorie din anul 2024.

Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”
PROCES
Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”

Cristi Bălașa-Claudiu Ionescu, noul cuplu de antrenori la Concordia

Startul deloc concludent din 2024, cu două eșecuri, a condus la despățirea ilfovenilor de antrenorul Eric Lincar și staff-ul acestuia. Cel puțin la partida de astăzi de echipa condusă de Cristi Tănase se ocupă Cristi Bălașa, ex-director sportiv, asistat de Claudiu Ionescu, fostul antrenor al echipei U18 de la Concordia.

Concordia Chiajna evaluează în această perioadă întreaga activitate a echipei din acest sezon, al 5-lea consecutiv, în care dorința revenirii în prima ligă nu poate fi îndeplinită. Se evaluează și o listă de antrenori care ar putea prelua echipa pentru o reconfigurare din mers a obiectivului de a construi o formulă competitivă pentru stagiunea următoare.

Completări din prima ligă la Zalău. Rareș Scotîlcă va juca pentru SCM

Zalăul fotbalistic speră ca la finalul acestui sezon gruparea locală să facă, după mulți ani, pasul către revenirea în Liga a II-a. Echipa antrenată de Cristian Lupuț pleacă la drum, pentru ultimele trei runde ale sezonului regulat, de pe prima poziție a ierarhiei, 36 de puncte, șapte mai mult decât ocupanta locului secund, CSM Olimpia Satu Mare.

Campania de achiziții a echipei din Sălaj înaintea reluării competiției de Liga a III-a s-a încheiat odată cu venirea lui Rareș Scotîlcă.

„Bine ai venit la SCM Zalău, Rareș Scocîlcă! Clubul nostru anunță că a ajuns la un acord de colaborare cu mijlocașul Rareș Scocîlcă, în vârstă de 19 ani. Rareș este născut la Odobești, în județul Vrancea, pe 22 iunie 2004 și a început fotbalul la Progresul Focșani, iar la vârstă de 15 ani a fost transferat de Academia Luceafărul, partener al clubului Universitatea Cluj din Liga 1.

Noul jucător al echipei noastre a fost convocat la Naționala U16 a României și a mai evoluat pentru Unirea Dej, Universitatea Cluj și Oțelul Galați. Mult succes în tricoul echipei noastre, Rareș Scocîlcă!”, se arată în comunicatul oficial al celor de la SCM Zalău.

Noul echipier al sălăjenilor aparține de U Cluj și a fost detașat, în ultima perioadă, la Oțelul Galați și Unirea Dej. În prima partidă oficială din noul an SCM Zalău joacă în deplasare, la Baia Mare, cu Minaur, echipă condusă, din această iarnă, de Florin Achim, ex-jucătorul celor de la FCSB.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua
MARCA STEAUA
Victorie pentru Florin Talpan » Curtea de Apel a dat verdictul în procesul cu marca Steaua
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează