FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Roland Nagy e încrezător în echipa sa: "Putem promova, dar important e să mergem mai departe cu ce am început"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Şedinţa desfăşurată luni în cadrul clubului arădean nu a adus decizii majore şi clare în ceea ce priveşte strategia pentru returul campionatului. Totuşi, s-au pus bazele în ceea ce priveşte metoda de abordare, dar lucrurile clare au fost lăsate pentru perioada imediat următoare.

„Până nu se termină acest proces de mutare a sediului, până nu se clarifică intrarea în acţionarat şi nu vedem pe ce bani ne putem baza exact, nu se pot întâmpla multe lucruri concrete. Sigur, suntem la şase, respectiv patru puncte de promovare, nu e o distanţă mare.

În plus, avem şi un program favorabil, cu opt meciuri pe teren propriu şi şase în deplasare. Cu echipele din top nu am pierdut decât o partidă, cea cu Petrolul, dar şi aceea înfrângere a fost în condiţiile ştiute. Se poate promova, dar important e să mergem mai departe cu ce am început, iar ceea ce aducem, să vină direct cu un plus“, ne-a declarat Roli Nagy.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează