FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Sichitiu: "Jocul echipei nu este aşa cum ne dorim, iar jucătorii au rămas datori faţă de noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele executiv al clubului ACSM U Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, marţi,  că gruparea din dealul Copoului nu are restanţe financiare faţă de jucători şi consideră că fotbaliştii sunt datori, fiind nemulţumit de jocul echipei.

"Mai sunt trei partide de disputat, iar noi trebuie să câştigăm tot până la finalul turului. Doar aşa putem să ne păstrăm în apropierea locurilor ce permit promovarea în Liga I. Mai sunt multe etape de jucat şi eu cred că putem spera în continuare că ne vom atinge obiectivul propus. Nu avem o situaţie financiară extraordinară, însă nici datorii faţă de jucători. În schimb, jocul echipei nu este aşa cum ne dorim, iar jucătorii au rămas datori faţă de noi".

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că speră ca în retur lucrurile să stea altfel: "Cu o pregătire bună făcută în iarnă şi cu câteva achiziţii, eu cred că această echipă va arăta altfel în retur. S-a văzut în meciurile jucate până acum că nu avem fotbalişti care să poată decidă soarta unui meci. Când evoluăm în compania unor echipe modeste, ai nevoie de un lider în teren, care să strângă echipa în jurul lui. Noi nu am avut aşa ceva în meciurile din deplasare şi tocmai de aceea am luat doar un singur punct în şase meciuri jucate afară".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează