FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Şocant! Vezi imagini incredibile cu un arbitru luat la bătaie în Liga IV!

arbitru
arbitru

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Meciul dintre Bucovina Rogojesti si AS Roma (Liga IV Botoşani) s-a incheiat in minutul 57, la scorul de 1-0 pentru Roma, atunci cand centralul partidei, Dumitru Branza, arbitru propus pentru Liga a II-a, a fost lovit cu bestialitate de jucatorii echipei gazda.

 

Totul a pornit de la o decizie a centralului care a acordat offsaid, semnalizat de asistentul Marcel Istrate Jr, in timp ce gazdele au cerut fault. Doi dintre jucatorii echipei din Rogojesti au injurat arbitrul si au incasat cate un cartonas galben de fiecare, moment in care viceprimarul-jucator, Sorin Nimerschi i-a pus mana in gat lui Dumitru Branza. Centralul i-a acordat cartonas rosu si de acolo a inceput tot scandalul. Nu mai putin de 5 persoane l-au atacat pe central cu pumnii si picioarele in fata si piept, apoi l-au lovit la coaste. “A fost o pozitie clara de ofsaid la un jucator al gazdelor, eu am ridicat fanionul, iar intre timp un jucator de la Roma a pus o talpa, insa eu eram cu steagul sus. Dumitru a dat offsaid iar ei au crezut ca a dat fault in atac”, a povestit Marcel Istrate Jr, asistent la acest meci.

“Oricum ei vroiau sa se retraga din campionat si cred ca de asta au si actionat asa violent. Este urat ce au facut,” a marturisit un spectator prezent la meci.

Pana la faza nefericita AS Roma a dominat intreaga partida, insa si gazdele au avut cateva ocazii de a inscrie. Scorul a fost deschis de Vasile Mandache in minutul 50, cand a profitat de o iesire gresita la ofsaid a fundasilor echipei gazda, a driblat portarul si a marcat cu poarta goala.

Politistul care trebuia sa asigure paza era plecat

In momentul in care a izbucnit intregul scandal nu a avut cine interveni pentru ca politistul care trebuia sa-i asigure pe arbitri era plecat de la teren. “Eu am primit 2 etape pentru ca am trimis politistul pe teren ca sa-i apere pe arbitri, in timp ce Ursuleanu imi cerea socoteala ca ce ma bag si ce cauta politistul pe teren. Sa vad acum ce sanctiuni se vor lua pentru ca nici politistul nu a intervenit si in plus gazdele l-au batut mar pe central. Au acuzat ca Vorona si Roma vin cu arbitrii la ei ca sa ia puncte. Eu am fost si la meciul cu Vorona (nr. FC II Botosani) si Vali Luca a arbitrat bine, iar acum Branza a arbitrat foarte bine. E normal sa dea galben cand e injurat. Gazdele au inceput meciul foarte nervosi, Ciobanu de la noi a fost lovit fara minge. Eu nu am putut interveni pentru ca am fost suspendat”, a marturisit presedintele Romei, Gica Tabultoc.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează