FOTBAL  »  LIGA 2  »  SNAGOV

Sportul Snagov, pas greșit în campionat cu ACS Poli Timișoara!

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 11:12

Sportul Snagov a risipit două puncte mari pe teren propriu în disputa cu ACS Poli Timişoara la capătul unei partide dominate clar de gazde, dar terminată la egalitate, 0-0.

Bănăţenii antrenaţi de Vivi Răchită au rezistat fără gol primit chiar dacă mare parte din repriza secundă oaspeţii au evoluat cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Codrea (60).

Jucătorii antrenaţi de Eugen Trică puteau câştiga disputa, şi în aceste condiţii, dacă Cristian Dănălache nu irosea, în minutul 82, o lovitură de pedeapsă parată de excelentul portar advers Dinu Moldovan.

Fotbalistul de 36 de ani a încercat să obţină un nou angajament în China dar s-a întors săptămâna trecută în ţară şi a bifat revenirea la Sportul Snagov în partea secundă a jocului cu ACS Poli Timişoara.

CITEȘTE ȘI:

Petrolul schimbă antrenorul după ultimul eșec! Mugurel Cornățeanu și-a dat demisia, Gigi Mulțescu îi va conduce pe „lupi” pentru a patra oară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close