FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIMA PROPUNERE VINE DE LA OTOPENI

Suporterul etapei din liga a doua

suporter otopeni
suporter otopeni

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Site-ul LigaB.ro propune cititorilor o noua rubrica: "Suporterul etapei". Cum fotbalul nu inseamna nimic fara spectatori, cum publicul este considerat, de multe ori, al 12-lea jucator, am decis sa ne indreptam obiectivele camerelor foto si catre tribune. Vom incerca,astfel, sa aducem spre vizionare cele mai interesante instantanee cu sustinatorii echipelor de liga secunda.

Deschidem noua rubrica cu o propunere venita de langa Bucuresti, mai exact de la Otopeni, de la partida dintre echipa locala si FC Baia Mare. Suporterul ales a aparut in tribuna stadionului abia in pauza meciului si a presimtit revenirea favoritilor de la scorul de 0-2. "Vom invinge cu 3-2" striga din rasputeri la portavocea din dotare. Din pacate, pentru el si pentru toti suporterii echipei gazda, jucatorii Otopeniului au reusit sa marcheze numai de doua ori,meciul terminandu-se la egalitate 2-2.

Dotat cu tricoul si fularul favoritilor, dar si cu un banner cu chipul primarului din localitate, suporterul etapei a tinut sa ne aduca la cunostinta varsta si valorile sale morale prin mesajele afisate ("Am 78 ani" sau "Sunt independent").

Toate comentariile jignitoare la adresa fanului ales vor fi sterse.

Foto: Stefan Constantin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează