FOTBAL  »  LIGA 2  »  BLAT

Teo Anghelini: "N-am vrut să dau un meci Stelei II şi fosta mare glorie Strizu m-a dat afară!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Fost antrenor la Mogoşoaia şi ex-jucător la Steaua în perioada '75-'84, Teo Anghelini a povestit o întîmplare petrecută în 2004.

”Piţurcă m-a sunat, la un moment dat, cred că prin 2004, să-mi spună să mă duc la Mogoşoaia că se face echipă de fotbal acolo. La un moment dat, am avut un meci Mogoşoaia- Steaua II. Oamenii din conducerea Stelei mi-au cerut să le cedez meciul.

Le-am zis că nu pot, dar dacă sunt presiuni, o să joc cu 8 juniori în teren şi doar 3 seniori. Mogoşoaia a învins cu 1-0. Au înnebunit toţi. După 3 săptămîni, l-am sunat pe Strizu ca să mă întorc în Ghencea. Mi-a zis că nu se poate, că nu mă mai vrea lumea. Mare caracter. Fostul mare jucător Strizu m-a refuzat în Ghencea”, a spus Anghelini, conform farablaturi.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
 •  30 Mai 2010, 23:14
Postat de steaua1986forever pe 30 Mai 2010, 19:02

Astept, dragi jurnalisti deontologi, sa vad si interviuri cu foste glorii steliste care povestesc cum le erau luate cu japca de militie inainte de 1989 (culmea...exact inainte de meciurile cu dinamo sau victoria bucuresti) rudele si tinute fara niciun act...cate 1-2-3 zile pe acolo. Sau cum inaintea meciurilor cu dinamo toti aveau carnetele suspendate, inclusiv militarii Armatei Romane, daca erau prinsi la volan inaintea meciurilor cu dinamo...erau amendati. Va multumesc.

DA DE UNDE STI TU BA OAIE?...........ERAI PE ACOLO? HAI BASHTI CA SE DAU PAIE LA OI....

 •  30 Mai 2010, 22:41

Vorba lor -STEAUA ESTE NUMAI UNA-NUMAI VORBA SI MINCIUNA-BLATURI SI HOTIE MARE-LA ASTA E CEA MAI TARE. Asta stie asta face si cat ii beeCALI acolo cu sleahta lui apar mereu cazuri gen valiza de la Cluj sau ca asta de acum.Dupa cazul de la Cluj trebuiau retrogradati. Continuati asa ca B-ul va asteapta!!! H@H@lerelor

 •  30 Mai 2010, 21:24

Bai, Raul, ce te trezesti tu vorbind, ma, despre fotblisti? Tu ce faceai, tristule cand Strizu dadea 4 goluri intr-un meci la Brasov in Divizia A sau era pe locul secund in clasamentul golgeterilor? Da-te dreacu de fraier de aici daca nu sti decat sa jignesti oamenii!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează