FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - FCSB

U CLUJ - FCSB // VIDEO Daniel Stanciu, prezentat oficial la U Cluj! Ce funcție va ocupa, ce obiective are + mesaj pentru gloriile echipei

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 09:18

Daniel Stanciu (45 de ani) a fost prezentat ieri în funcția de director general al celor de la U Cluj, formația de pe locul 13 din Liga 2.  

Fostul oficial al celor de la FCSB, Dinamo sau CFR Cluj a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, planurile pe care le are la Universitatea. 

„Am ales Universitatea Cluj, deși negocierile durează de ceva timp, însă, până la urmă, am ajuns la un numitor comun. Am fost prezent, vineri, la jocul de la Târgu Jiu (n.r. - câștigat de U Cluj cu 1-0) și am început munca de astăzi. Am avut o discuție cu Adrian Falub, alături de care am stabilit că obiectivul echipei, ținând cont de situația actuală, este salvarea de la retrogradare, iar din iarnă să construim un lot alături de care să atacăm promovarea în sezonul viitor. 

Am mai lucrat la cluburi importante, cluburi de tradiție, la care contează foarte mult tribuna, galeria, suporterii. Universitatea Cluj are un specific aparte, este echipa fanion a orașului și trebuie să țină cont de ceea ce își doresc suporterii. De asemenea, e important să conștientizăm cu toții că traversăm un moment foarte dificil și că numai împreună vom ieși din această situație. Sunt convins că vom reuși, deoarece aici sunt oameni care știu ce au de făcut. Mi-aș dori ca și foștii jucători ai Universității sau cei care au fost în jurul echipei să vină alături de noi, într-un fel sau altul, direct sau indirect”, a declarat Stanciu, potrivit site-ului oficial al Universității Cluj. 

Stanciu era liber de contract din luna iulie a acestui an, după ce ultima dată a ocupat funcția de director sportiv la CFR Cluj, campioana României. De-a lungul timpului, Daniel Stanciu a mai fost în conducerea echipelor Poli Timișoara, FC Vaslui, FCSB, ASA Târgu Mureș, Dinamo și Hapoel Acre.

Vezi și: 

„U” CLUJ - FCSB // EXCLUSIV Clujenii vor să fie sărbătoare diseară » George Florescu: „Să ne spălăm păcatele”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Noiembrie 2019, 16:22

Stanciu sa nu te opresti pana nu faci titlul cu Universitatea Cluj-Napoca !!!!!

912153788849149
Costea Ioan  •  01 Noiembrie 2019, 19:05

iar s-a intors omul asta! Nu-l suport de loc numai numele este de el ! Nu a facut nimic nici la Timisoara nici la CLUJ nici la TG Mures si putem comtinua ! .... ha ha ha si Universitatea se va frige ci gigel asta !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează