FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BUZĂU - CSA STEAUA

VIDEO Ultrașii CSA Steaua nu-l iartă pe Marcel Ciolacu » L-au apostrofat în orașul natal, la Buzău

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 13:14 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 13:27

Fanii de la CSA Steaua continuă protestele la adresa lui Marcel Ciolacu, premierul României

Început în august, când FCSB a primit dreptul de a juca pe stadionul Ghencea, după intervenția lui Marcel Ciolacu, războiul dintre fanii „militarilor” și președintele PSD a continuat și la Buzău, chiar orașul natal al lui Ciolacu.

VIDEO Fanii CSA Steaua înjură PSD și-l atacă pe Marcel Ciolacu

În timpul partidei cu Gloria Buzău, din etapa a 8-a din Liga 2, cei aproximativ 500 de ultrași ai roș-albaștrilor au început să scandeze împotriva PSD și a lui Marcel Ciolacu.

„PSD, m**e PSD” și „Ciolacu, ești o mizerie!” au scandat ultrașii de la CSA Steaua, care ulterior au scandat și împotriva lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Victor Pițurcă: „Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc”

Victor Pițurcă (67 de ani) e dezamăgit de ce se întâmplă la CSA Steaua și susține că n-are sens ca echipa de fotbal de la CSA Steaua să mai existe dacă nu-și va obține dreptul de promovare.

„Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! Ne-am întâlnit recent cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că sezonul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare. Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. 

Poate există un «nu» mai înalt care zice «lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul». Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea”, a declarat Pițurcă pentru ProTV.

Citește și: 

Mesajele Peluzei Sud Steaua care au fost interzise la meciul cu U Cluj: „Jandarmeria și FRF se transformă într-un motor odios de cenzură”

Florin Lovin, de la care Steaua a luat tricourile considerate fake de Chipciu, explică diferențele de echipament dintre CSA Steaua și U Cluj: „E Adidas la ambele, dar doar unul singur e făcut la comandă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Octombrie 2023, 20:04

Niciodată în istorie un prim ministru favorizează pe fata o Echipa de fotbal ,mai ales a unor foști inculpați penali ,cam tot pt. " probleme " de fotbal ( Mita este premiera ,etc ," gainarii " din astea ) ! Pt . Mine și nu numai a devenit un Simplu " chibit al fcsbgsbPsd "!!!??? Ps. Si sant din Cluj ,dar ce faceți cu echipa asta a ciobanului este deja un fel de " discriminare ,jignire ,lipsa de fair play pt celelalte competitoare !? Tipic PSD ,Câștiga candidatul nostru ! Ce concurs ,etc !?

istet10
istet10  •  01 Octombrie 2023, 19:45

Ciolacul e vinovat ca aia antrenati de Oprita nu joaca, intradevar. Dupa mintea lor si a lui catalin Ciolacu este vinovat si ca Steaua trage sa nu retrogradeze ... Dar creierasul alora din tribuna nu realizeaza ca csa nu a intreprins ceva pt o eventuala asociere? Ba mai mult, juristul a explicat ca nici nu doresc, pt ca vor sa conduca ei, catanele. Trista situatie. Gigi cu derapajele lui. Astia cu ticalosiile lor.

19sevilla86
19sevilla86  •  01 Octombrie 2023, 14:30

Încă un oraș poluat, contaminat, de noxele trecutului totalitar toxic ticălos tenebros cu al sau sport militarizat stalinist făcut de unități militare ale armatei și miliției la ordinul partidului stat! Rușinos ca România a rămas unica țara din lume in care mai exista astfel dd anomalii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează