FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Mititelu contraatacă după ce-a fost dat afară de pe "Oblemenco": "Ne vedem în justiţie!"

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 16:49

UPDATE 16:45 / Adrian Mititelu contraatacă în urma deciziei de azi. Ştiinţa a anunţat printr-un comunicat că va face o plîngere penală "împotriva persoanelor responsabile pentru săvârşirea acestui abuz".

Iată fragmente din comunicat:

"În acest fel făcînd imposibilă contestarea în regim de urgenţă a intenţiei de evacuare deoarece, după cum se cunoaşte, instanţele de judecată nu mai ţin şedinţe de judecată până pe 13 ianuarie.
Datorită acestei situaţii U Craiova S.A. nu a avut la dispoziţie calea accesului la justiţie în termenul oportun pentru a împiedica această evacuare abuzivă.

Evacuarea de astăzi este una abuzivă şi s-a făcut prin săvârşirea mai multor infracţiuni. Fotbal Club Universitatea Craiova, va înainta mîine, miercuri, 8 ianuarie 2014, o plângere penală împotriva persoanelor responsabile pentru săvîrşirea acestui abuz, respectiv, pentru infracţiunile de abuz în servciu şi complicitate la abuz în servicu, în cadrul dosarului penal numărul 218/2013, aflat pe rolul DNA.

Totodată, Fotbal Club Universitatea Craiova va solicita reîntoarcerea executării la Judecătoria Craiova şi sîntem convinşi că acţiunea clubului va fi admisă de îndată, urmînd ca în circa trei săptămîni clubul să fie reintegrat în Complexul Sportiv «Ion Oblemeco».

De asemenea, Fotbal Club Universitatea Craiova, transmite tuturor suporterilor şi simpatizanţilor că toate aceste acte abuzive iniţiate în mod repetat de OLGUŢA VASILESCU şi GRUPUL MAFIOT PE CARE ÎL COORDONEAZĂ nu ne abat de la planul nostru de continuare a activităţii clubului Universitatea Craiova şi a face tot ce este posibil ca la finele acestui campionat echipa să revină în primul eşalon al fotbalului românesc.

Faptele şi acţiunile Olguţei Vasilescu şi ale acoliţilor ei vor primi răspuns în curînd de la justiţie".

 

UPDATE Ştiinţa şi-a pierdut dreptul de a juca pe "Ion Oblemenco". Tribunalul Dolj a întors definitiv, la apel, decizia care îi dădea dreptul lui Mititelu să stea pe stadion. Un executor judecătoresc a realizat astăzi evacuarea.

UPDATE În lipsa informaţiilor oficiale, circulă două variante în jurul prezenţei executorului judecătoresc: Mititelu urmează să fie evacuat din cauza unor datorii mai vechi sau se face de fapt o inventariere a lucrurilor de la stadion pentru începerea operaţiunilor de demolare.

UPDATE Adrian Mititelu a părăsit zona arenei după 10 minute fără a face vreo declaraţie.

UPDATE Un executor judecătoresc din partea Primăriei s-a prezentat la stadion. A ajuns acolo şi Adrian Mititelu. Accesul presei în incintă a fost interzis cu desăvîrşire.

-----------

Veste proastă pentru fanii Ştiinţei.

Adrian Mititelu obţinuse la Tribunalul Dolj dreptul provizoriu de a reveni pe arena din Bănie, dar acesta a fost revocat şi Ştiinţa urmează să fie evacuată azi de pe "Ion Oblemeco". Un executor judecătoresc urmează să ajungă la stadion pentru a pune în aplicare decizia instanţei de la începutul lunii decembrie.

În aceste condiţii, Ştiinţa este obligată să-şi găsească un alt stadion pentru disputarea partidelor de pe teren propriu.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (104)
doritor
doritor  •  09 Ianuarie 2014, 08:54
Postat de stresul_tau pe 08 Ianuarie 2014, 20:18

sa ne fereasca DUMNEZEU d o justitie corupta care nu aplica lege cum nu a aplicat-o in cazul mititelu. habar nu ai cati au ramas pe drumuri ...pt ca a avut muicelu pile la judecatori. si aici ma refer si la procese de retrocedare pe care oamenii de rand le-au pierdut in dauna smecherului mititelu cu complicitatea justitiei. ai grija ce-ti doresti...pt ca nu i-ar conveni muicelului.

@stresul meu Afirmand ca a influentat ,Mititelu(n-am fost si nu sunt un sustinator Mititelu),justitia nu faci de cat sa-mi dai dreptate. Verdicte date intentionat gresit sau sucite(dupa influiente?,dupa spaga?,ca n-a dormit bine judecatorul?etc.)

machiavelliq
machiavelliq  •  08 Ianuarie 2014, 21:45
Postat de stresul_tau pe 08 Ianuarie 2014, 20:16

sa vedem de cine veti mai fi alaturi ,cand finatzatorii CSU..il vor declarara pe muicel FALIMENT. SI ASTA PT 200 000 DE EURO....DATORIE LA FIRMA DE ECHIPAMENT SPORTIV......cine cumpara creanta...poate face ce vrea cu firma lui muicelu. o poate declara falimentara sau poate continua achitand cele 40 milioane .....catre fisc...pt ca dupa acea creatntza daca s-ar vrea continuarea ar veni si alte creantze......pana la 40 milioane. tu ai plati?...40 bulioane...pt muicel?

Prietene, asta e cea mai mare prostie pe care o puteau face. Nu stiu cine draq ii instruieste dar ii instruieste prost. Singura metoda prin care ar iesi cei de la CS cu fata curata ar fi punerea presiunilor pt o fuziune a echipelor. Daca din voturilor acestora intra Fc in faliment s-au lins pe bot de suporteri. Draq daca faci manevre macar fa-le cu cap.

stresul_tau
stresul_tau  •  08 Ianuarie 2014, 20:18
Postat de doritor pe 08 Ianuarie 2014, 19:12

Am mai scris undeva.Sa fereasca o natiune de dictatura judecatorilor si/sau procurorilor!! Verdicte date dupa ureche,contradictorii care dau peste cap nu numai unele date recent anterioare cu e cazul cu Mititelu,dar si legi(vezi verdictele de la pensii,salariile magistratilor si mai nou cu gazelede sist. Mai bine doi dictatori tip Ceausescu de cat ce avem.

sa ne fereasca DUMNEZEU d o justitie corupta care nu aplica lege cum nu a aplicat-o in cazul mititelu. habar nu ai cati au ramas pe drumuri ...pt ca a avut muicelu pile la judecatori. si aici ma refer si la procese de retrocedare pe care oamenii de rand le-au pierdut in dauna smecherului mititelu cu complicitatea justitiei. ai grija ce-ti doresti...pt ca nu i-ar conveni muicelului.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează