FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGILE INFERIOARE

Vești groaznice pentru o echipă de tradiție: "Oferta a fost respinsă"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 10:06

Cornel Ionică, primarul Piteștiului, a declarat că eforturile Primăriei de a achiziționa brandul FC Argeș au eșuat încă o dată, în ciuda unei noi oferte înaintate administratorului judiciar Nicolae Enoiu. 

Edilul Piteștiului avea planuri mărețe pentru sezonul viitor. Primăria dorea ca SCM Pitești să preia numele de FC Argeș, sperând astfel să atragă mai mulți oameni la stadion.

"Din dorința de a răspunde nenumăratelor mesaje și interpelărilor în legătură cu preluarea Brandului FC Argeș, vă informez că ieri s-a desfășurat Adunarea Generală a Creditorilor FC Argeș, la care Primăria s-a prezentat cu o nouă ofertă, majorată de Consiliul Local la 350.000 lei.

După şedința de adjudecare am constatat cu dezamăgire că oferta a fost respinsă. Mi-e greu să înțeleg decizia Agenției Județene a Finanțelor Publice Argeș - reprezentantul Ministerului Finanțelor Publice, în condițiile în care, de exemplu, Brandul și Palmaresul echipei Oțelul Galați au fost vândute anul acesta cu o sumă de aproape 10 ori mai mică decât cea oferită de municipalitatea din Pitești, iar în cazul Brandului Steaua București datorită sumei exorbitante solicitate, echipa deținută de domnul Becali a preferat schimbarea numelui sub care joacă.

Nu pot să nu mă gândesc că poate nu se dorește reapariția echipei FC Argeș, pentru că sunt convins că numai Primăria Municipiului Pitești, prin preluarea Brandului poate face acest lucru, realitate de care ar fi trebuit să se convingă și reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice în cele peste 30 de sesiuni de licitație susținute fără a exista un cumpărător. Voi prezenta aceasta situație Consiliului Local Pitești și, împreună, vom analiza și vom vedea ce este de făcut", a transmis Cornel Ionică, prin intermediul paginii de facebook. 

Citește și: Consiliul Local Pitești vrea transformarea SCM-ului în FC Argeș din Liga a 2-a! Care sunt cele două variante pe care le are la dispoziție » De ce ar fi ieșit proiectul fanilor din lista de priorități

Palmares FC Argeș:

Două titluri de campioană: 1971–72, 1978–79
De două ori vicecampioană: 1967–68, 1977–78

Finalistă în Cupa României: 1964–65
Finalistă în Cupa Balcanică: 1983–84, 1984–85, 1987–88

A învins-o pe Real Madrid în turul 2 din Cupa Campionilor Europeni în 1972-1973, scor 2-1. A pierdut returul din Spania, 1-3.

A trecut de Panathinaikos în Cupa UEFA 1978-1979, 5-1 scor general. A învins Valencia în turul 2 în același an al acestei competiții, 2-1. A fost învinsă la retur, 2-5.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează