FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM BACĂU - DUNĂREA GALAŢI 4-0

Victorie clară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

FCM Bacău a învins cu 4-0 pe Dunărea Galaţi în cel de-al patrulea test din această iarnă. Dincolo de rezultat, antrenorul Gheorghe Poenaru consideră că formaţia pe care o antrenează este pe drumul cel bun.


„Rezultatele sunt, în această perioadă, în plan secundar”, a declarat Poenaru. „Important este că jucătorii au dat dovadă de atitudine în teren şi asta este ceea ce contează cel mai mult”. Partida s-a întins pe durata a două reprize a câte 60 de minute, Darie, de două ori, R. Cojocaru (penalti) şi Carnariu fiind cei care au reuşit să marcheze pentru băcăuani. Însă cel mai important pentru Poenaru a fost faptul că a putut avea la dispoziţie întregul lot. „E bine că nu sunt accidentaţi. Este important pentru fiecare jucător să se pregătească, fără întreruperi. La Slănic am avut zăpadă, iar la Moineşti am avut condiţii foarte bune de joc. Am fost anul trecut în Croaţia şi nu am avut parte de asemenea teren. Pentru asta îi mulţumesc primarului Moineştiului care ne-a pus la dispoziţie baza sportivă”, a spus Poenaru.

FCM Bacău a jucat cu Manea (50 Petrache) – Mihălăchioaie, Taban, Spiridon, Dobârceanu – Doboş, Botezatu, Boboc, Ghiuş - Darie (40 Luncanu, 48 Huiban, 50 Francis), Câmpeanu. În au doua repriză Poenaru a jucat cu Petrache (70 Ignătescu) – Bosancu, Vajou, Patriche (80 Spiridon), Carnariu – Dediu, Întuneroc, R. Cojocaru, Vraciu – Câmpeanu (80 Darie), Huiban (103 Luncanu).

Poenaru l-a testat şi pe spaniolul Francis, însă sunt puţine şanse ca jucătorul venit în probe să fie oprit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează