FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă, noi șarje explozive la adresa lui Mircea Lucescu: „Atunci când nu va mai influența numirile unor antrenori și conducători submediocri, fotbalul românesc va crește”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 17:58

Ionuț Chirilă (53 de ani), antrenor fără angajament în prezent, a comentat, în direct la GSP Live, informația momentului în fotbalul românesc, cea potrivit căreia Mircea Lucescu ar putea fi numit de primarul Dan Tudorache antrenorul Rapidului. 

Chirilă e de părere că Mircea Lucescu are în continuare o influență majoră în fotbalul românesc, bănuindu-l pe „Il Luce” că dictează jocurile de culise din fotbalul românesc.

„Când această persoană (n.r. Mircea Lucescu), folosindu-se de imaginea pe care o are în fotbalul românesc, nu va mai influența numirile unor antrenori submediocri și ale unor conducători mai mult decât submediocri, fotbalul românesc va crește și se va dezvolta mult mai mult.

Am ajuns de râsul lumii. Suntem cu fotbalul în faliment din cauza lipsei de cultură a proprietarilor care dau oamenilor destinele tehnice ale echipelor pe care le păstoresc nu pe criterii de competență, ci pe cu totul alte criterii”, a declarat Ionuț Chirilă, la emisiunea GSP Live. 

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Chirilă, noi șarje explozive la adresa lui Mircea Lucescu: „Atunci când nu va mai influența numirile unor antrenori și conducători submediocri, fotbalul românesc va crește”
Ionuț Chirilă

7 echipeare Ionuț Chirilă în CV: Electromagnetica, Focșani, Jiul, UTA, Chiajna, Poli Iași și Târgu Mureș

Lucescu, idolul transformat în inamic

Crescut în preajma lui Mircea Lucescu, care a fost prieten cu regretatul jurnalist Ioan Chirilă, Ionuț a fost considerat fiul adoptiv al lui „Il Luce”. Până când admirația acestuia față de Lucescu s-a transformat într-un sentiment intens de repulsie.

În vara lui 2017, Chirilă a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, în care s-a plâns că a fost blocat în fotbal chiar de Securitate și Mircea Lucescu, gelos că acesta l-ar putea depăși în antrenorat pe fiul său, Răzvan.

Cele trei părți ale interviului, mai jos:

EXCLUSIV Interviu uluitor cu Ionuț Chirilă, partea I: “Lucescu nu a acceptat niciodată ca eu, fiul lui adoptiv, să-i fiu superior lui Răzvan. M-a blocat în fotbal”

EXCLUSIV Ionuț Chirilă: “Am fost dat afară de Securitate. Mircea Lucescu a influențat decisiv numirea unor antrenori incompetenți la Dinamo și Astra să-i țină locul cald lui Răzvan”. Episodul 2

Partea a treia a interviului, AICI!

Vezi și: 

Daniel Pancu, victima postacilor? Antrenorul Rapidului bănuiește o conspirație de proporții: „Șobolanilor, treceți în cotloane!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (38)
emil1986
emil1986  •  14 Septembrie 2019, 09:12
Postat de Ilie Golombioschi pe 13 Septembrie 2019, 20:11

@emil1986.Cred ca ar fi interesant de studiat dosarul lui Mircea Lucescu de la CNSAS chiar daca nu exista o garantie ca ar releva realitatea, oricum presa ar putea face un astfel de exercitiu de salubrizare ca tot e demrocatie.

Sigur ca ar trebui, nu cred insa cine il au in 'paza' isi vor da acceptul. Omu' e f. bine sustinut.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  14 Septembrie 2019, 08:02
Postat de Florin Stanescu pe 13 Septembrie 2019, 20:38

Adică dacă ai colaborat cu securitatea nu mai ai valoare! ? Sa fim serioși! ?Profesia este profesie iar caracterul este caracter! Există mulți profesioniști fără caracter și mulți oameni integri care habar nu au de profesie! ????????????

@Florin Stanescu...Sa-ti explic, cineva care are caracter si are valoare poate fi un lucru excelent, cineva care nu are caracter si are valoare poate fi o catrastrofa majora pentru cei din jur, ai inteles ?

1555334488108897
Mo Ga  •  14 Septembrie 2019, 06:16

Acesta este un articol din Ziarul de Iasi , un mare adevar ,este vorba de fratele meu D. Modiga ,*** asta de antrenor la folosit un sezon si la platit pentru un sfert , ***' de I.Chirila a vrut ca s-ai cumpere dreptul de transfer la suma de 2500 lei la vremea aceaa (2004-2006) o *** care nu are ce cauta in folbalul romanesc "Cind a fost trimis la incalzire, in minutul 31, Modiga parca fusese trimis la prasit. Intre el si antrenor exista o raceala, dupa ce fotbalistul a fost putin utilizat de Ionut Chirila in acest retur. Surse neoficiale considera ca tehnicianul Unirii ar intentiona sa cumpere dreptul de transfer al jucatorului, la un pret cit mai mic, astfel s-ar explica faptul ca dupa golul marcat Metalului si evolutia destul de buna din partida cu Gloria, Modiga nu a fost in nici o partida titular."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează