FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Planuri pentru play-off » Se pregătește în Serbia în pauza de iarnă

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 17:35 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 17:50

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, care a evoluat în prima parte a sezonului, în calitate de gazdă, la Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin, parcurge o vacanță liniștită.

În fața unor formații mult mai puternice, din toate punctele de vedere, gorjenii se află, cu patru etape înaintea finalului sezonului regulat, pe loc de play-off, 6, cu 23 de puncte.

Cu ei se bate Drăgușin să ajungă la Tottenham: doi jucători din Premier League și unul din Ligue 1
PREMIER LEAGUE
Cu ei se bate Drăgușin să ajungă la Tottenham: doi jucători din Premier League și unul din Ligue 1

Cantonament în Serbia

Călin Cojocaru, antrenorul principal al Viitorului, a stabilit datele pregătirii de iarnă. După reunirea din 8 ianuarie vine un cantonament în Serbia pe parcursul căruia gorjenii vor juca, printre alții, cu FK Zeleznicar din prima ligă a Serbiei.

„Ne vom juca șansa, în linii mari, cu același lot de jucători. Vor veni, desigur, câțiva oameni noi, nu mai mult de 3-4”, a precizat Călin Cojocaru, antrenorul grupării gorjene.

Citește și:

Legenda lui Dinamo îi distruge pe „câini”: „Munciți! Atlfel, plecați!” + „Când aud că sunt terminați, dărâmați... Dar când câștigă 10.000 de euro pe lună nu mai sunt dărâmați?”

România ocupă o poziție jenantă în clasamentul coeficienților în Europa + Premiera înregistrată de națională în raport cu cluburile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează