FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Mesajul lui Vlad Morar, după retrogradarea lui Dinamo: „Cel mai dureros e pentru suporteri, noi ne găsim contracte la alte echipe”

Vlad Morar
Foto: Imago
Vlad Morar Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 18:37 / Actualizat marti, 31 mai 2022 19:01

Vlad Morar (28 de ani), fotbalistul celor de la Dinamo, a rupt tăcerea după ce a retrogradat alături de „câini” în Liga 2.

Marcator al singurului gol pentru Dinamo în „dubla” cu U Cluj, Morar a vorbit despre durerea retrogradării și a spus că în opinia sa, fanii suferă cel mai mult.

Zidul rușinii: cei 53 de jucători și cei 5 antrenori care au îngropat-o pe Dinamo + 10 recorduri negative pentru istorie
DINAMO
Zidul rușinii: cei 53 de jucători și cei 5 antrenori care au îngropat-o pe Dinamo + 10 recorduri negative pentru istorie

„Vreau să iau o săptămână vacanță, să uit de tot ce a fost acest an. Și la Mediaș, și la Dinamo, a fost dificil. După voi lua o hotărâre cu ceea ce voi face. 

A fost o presiune mare pe noi, dar cel mai dureros e pentru suporteri, pentru ei și tot ce înseamnă Dinamo. Sunt fantastici și nu meritau să-și vadă echipa cum retrogradează. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte”, a declarat Vlad Morar potrivit playsport.

Vlad Morar: „Nu m-ar tenta să merg în Indonezia”

Morar a vorbit și despre viitorul său, fiind dorit în Indonezia, de Persebaya Surabaya. Totuși, atacantul nu este tentat de un transfer exotic.

„Da, este adevărat, s-a discutat ceva. Nu m-ar tenta să merg în Indonezia. Totuși, dacă ar fi un contract super-bun, m-aș gândi, dar la ceea ce mi-au oferit ei, nu se pune problema. Momentan nu am vorbit cu domnul Zăvăleanu nimic pentru a continua și în Liga 2”, a mai precizat atacantul. 

VIDEO Scut în fața jucătorilor lui Dinamo. Marin Barbu: „Au jucat cu teamă de public. Suporterii au pus o presiune prea mare”

Citește alte știri din Liga 1:

Primul jucător dinamovist care rupe tăcerea, după retrogradare: mesajul postat pe rețelele de socializare
DINAMO
Primul jucător dinamovist care rupe tăcerea, după retrogradare: mesajul postat pe rețelele de socializare
Primul jucător important de la Dinamo care a anunțat că rămâne și în Liga 2: „Avem băieți de caracter”
Dinamo în „B”
Primul jucător important de la Dinamo care a anunțat că rămâne și în Liga 2: „Avem băieți de caracter”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  31 Mai 2022, 22:44

Oferte numeroase.... in diviziile inferioare. Daca vor cu adevarat echipe din liga 1 tepe, la anul liga 2 scrie pe ele

tomthompson
tomthompson  •  31 Mai 2022, 20:38
Postat de 81mada pe 31 Mai 2022, 19:13

Pe romaneste v a c am durat in ... de Dinamo!Va gasiti echipe pe care sa le retrogradati, fotbalisti pentru care timpu trece, leafa merge

pai voi ati fost singurii prosti care ati spus ca daca va retrogradeaza nu o sa ii mai angajeze nimeni,iar jucatorii au acum oferte nenumarate. o prostie mai mare nu puteati spune. este clar ca toti jucatorii o sa isi gaseasca angajament pe bani mai multi si la echipe mult mai bune si stabile.

pErsanu02
pErsanu02  •  31 Mai 2022, 19:56

Astia ar trebui sa taca. Dupa retrogradare toti ar trebui sa taca. Cand imi aduc aminte de torje matei si mai ales steliano filip ... iertati-ma ... daca astia mai erau jucatori sa salveze o echipa de la retrogradare ... inchidem si plecam. Multi probabil au fost amenintati sa ramana la Dinamo , si cum sa plece ei de la Dinamo unde aveau un salariu mizer decat sa o retrogradeze si sa joace si la pariuri. Mi-a placut mult de Gianni Kirita cand a intrat in direct ... bine le-a zis.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează