FOTBAL  »  LIGA 3  »  BARAJ

Blat la baraj? Foști fotbaliști importanți din Liga 1 acuzați + Primele reacții în scandal » Un cititor a anticipat totul cu 5 zile înainte

Articol de , - Publicat duminica, 25 iunie 2017 18:06

Retur controversat al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, dintre ACS Voința Crevedia II și Progresul Spartac. Spartac a învins cu 6-2 și a promovat, după ce în tur pierduse la ”masa verde”, 0-3, pentru că n-a avut doctor la meci.

Mai multe surse au povestit pentru GSP că jucătorii de la Crevedia ar fi primit sume uriașe pentru a o lăsa mai moale în meciul cu Spartac.

"Jucătorii de la Crevedia și-au împărțit 25.000 de euro după meciul de baraj", a declarat una dintre surse. Apoi o altă sursă a completat: "Se știa de o lună de acest lucru".

pa 5675valentin negru

La Crevedia, printre alții, joacă și foștii steliști Arman Karamyan și Vali Bădoi, dar și ex-rapidistul Vali Negru (foto, în alb) și ex-dinamovistul Nicolae Zuluf.

"Vali Negru și Zuluf s-au dat loviți. Au mai fost doi jucători care s-au dat accidentați cu probleme la menisc. Nu toți jucătorii au știut de blat. De exemplu Karamian și alți doi copii n-au știut", a declarat un apropiat al echipei.

Contactat de Gazetă, Vali Negru a declarat: "La returul cu Bragadiru, din play-off, la scorul de 4-1 pentru noi, mi-a fugit genunchiul. Mi-am făcut RMN și am ligamentul încrucișat anterior rupt. Îmi pare rău că nu am jucat, sunt sigur că nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea". 

un cititor a anticipat totul cu 5 zile înainte

Sursele noastre confirmă practic ceea ce un cititor a scris luni, 19 iunie, cu 5 zile înaintea acestui meci, pe site-ul ilfovsport.ro.

"Aveți grijă domnilor de la Crevedia, că se umblă la jucători. Vor fi unii care nu vor juca corect. Se dau bani frumoși. Spartac umblă cu bani la jucători. Aveți grijă că anumiți jucători de la dumneavoastră se vor vinde! Surse sigure, unii s-au dat și în tur accidentați, dar ați avut noroc că nu au avut medic. Aveți grijă se umblă cu bani la jucători!", a fost unul dintre comentariile unui cititor cu 5 zile înainte de retur.

"De ce nu au fost Zuluf și Vali Negru la meci, s-au dat loviți, vă spun eu din surse sigure. Au luat bani și o să vedeți că va fi mascaradă la meciul retur. Știu 4 care au fost contactați și o să vedeți ce arbitraj va fi la meciul retur. Sunt niște vânzători în echipă la Crevedia. Vă spun că au luat bani unii și vor fi marionete la meciul retur. Mai vorbim, o să vedeți!", a continuat același cititor.

1 com

2 cap

reacțiile părților implicate

George Gavrilescu, directorul general al celor de la Crevedia, a refuzat să vorbească despre componența echipelor aliniate la partidele tur și retur cu Progresul.

"Nu declar nimic. Sunt prea supărat la ora asta ca să declar ceva. O să trimitem de mâine încolo la Ligă video și tot. Vom vedea. Cine v-a spus dumneavoastră că am fost huiduiți de propriii suporteri? Hai, lăsați-mă în pace! La revedere!", a fost reacția lui Gavrilescu.

Întrebat dacă bănuiește vreun jucător că ar fi fost blat a răspuns sec: "Nu!"

"Vreau să mulțumesc familiei pentru sprijinul acordat și familiei Progresul Spartac. Îi iubesc pe toți, au fost minunați! Și mai vreau să le mulțumesc celor care au încercat sistematic să arunce cu noroi, mințind, inventând lucruri, jignind, unii dintre ei doar din fața unui ecran, fără să fi venit la un meci sau să știe unde e terenul nostru. Ne-ați făcut să fim mai puternici, ne-ați făcut să fim mai cunoscuți, ne-ați făcut să fim mai uniți, ne-ați ajutat să ieșim victorioși. Progresul Spartac, doar înainte! Pace" Andrei Erimia, patron Progresul Spartac

COMUNICATUL PROGRESULUI SPARTAC

Progresul Spartac a postat un comunicat pe site-ul oficial în care se apără după acuzele care i-au fost aduse.

numele progresului spartac apare în dosarele dga

Săptămâna aceasta procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au descins la sediul AMFB într-un dosar de corupție în care apar numele oficialilor Progresului Spartac. Plângerea la Parchet este făcută împotriva lui Gabriel Rădulescu, finanțatorul echipei, și împotriva AMFB.

Mai mult, la meciul dintre Progresul București și Progresul Spartac din sezonul regulat, oficialii primei formații au acuzat că cei de la Spartac au cumpărat mai mulți jucători de la Progresul București.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
847153178690789
Ticu Troya  •  26 Iunie 2017, 12:25
Postat de sibelius pe 25 Iunie 2017, 18:40

Badoi oricum a fost doar in trecere pe la Steaua dupa 5 ani in Julesti.

Rapid n-a fost niciodata implicata in blaturi , iar steaua , constant consecvent in fiecare an , in fiecare etapa de la infiintarea blatuita de comunisti si pana azi ! Amin !

mircea_deca
mircea_deca  •  26 Iunie 2017, 10:39

lasati progresistii sa faca ce vor................

1845257705793387
Fan Vechiacriova Cea Adevarata  •  26 Iunie 2017, 02:11

Ati vazut blatul in liga 4 dar in liga 1 nu ati vazut chiajna cu botosani si voluntari

Vezi toate comentariile (18)
Comentează