FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Cinci jucători sunt OUT de la Petrolul! Decizia i-a supărat pe fani, iar aceștia îl trag la răspundere pe antrenor: "Patru etape îți dau"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 11:06

FC Petrolul a anunțat că sunt 5 jucători care nu intră în planurile Romulus Ciobanu pentru a doua parte a sezonului. Unii dintre ei vor fi împrumutați, iar de alții se vor despărți în condiții amiabile.

Portarul Ionuţ Marinică şi jucătorii de câmp Alexandru Puchea, Adrian Vintilă, Roland Stănescu şi George Dumitru sunt numele care nu mai sunt luate în calcul în retur.

Dintre ei doar Roland Stănescu pare să-și fi găsit un nou angajament. Atacantul este dorit de AFC Hărman (locul 8 în S1 din L3) și Gloria Popești Leordeni (L9 în S3 din L3). Deocamdată acesta n-a luat o decizie oficială.

Decizia luată de conducători i-a enervat pe suporteri, care au reacționat pe pagina de Facebook a clubului: "Romică, iți dau 4 etape la Petrolul" și "Nu e corect să renunți la asemenea jucători", sunt doar două dintre reacțiile fanilor.

Petrolul 52 este pe primul loc în Seria a 3-a din Liga a 3-a. Are 10 victorii și două remize în 12 partide și cu 32 de puncte conduce clasamentul. Pe locul 2 e Alexandria, neînvinsă și ea, cu 30 de puncte, iar pe 3 Voința Turnu Măgurele, cu 27 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează