FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2 1-1

A greșit Gigi Becali când a trimis jucătorii de la prima echipă la FCSB 2? „Te consideri vedetă, nu accepți să te faulteze cineva!”

Gigi Becali (63 de ani)
Gigi Becali (63 de ani)

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 08:36 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 10:21

Bătălia „stelelor” dintre CSA Steaua București și FCSB 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) crede că jucătorii trimiși de Gigi Becali (63 de ani) nu au fost pregătiți mental pentru duelul din Ghencea.

Golurile din Complexul Sportiv Steaua au fost marcate de Alexandru Buziuc (minutul 73) și Dragoș Huiban (minutul 90+3). La FCSB 2, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis au fost eliminați, iar tânărul Octavian Popescu nu a impresionat în partida din Ghencea. Ioan Ovidiu Sabău, membru al „Generației de Aur”, a analizat prestația jucătorilor trimiși de la prima echipă de Gigi Becali.

Ioan Ovidiu Sabău: „Te consideri vedetă, nu accepți să te faulteze cineva”

„E şi greu să mă pun în situaţia acelui jucător. Bun, se gândeşte, oare de ce l-a trimis. S-a discutat cu el probabil, i s-a explicat de ce îl trimite, poate şi patronul. Au fost trimişi acolo pentru ca CSA Steaua să nu promoveze.

Aşa se întâmplă când nu ai rimt, când îţi lipseşte competiţia, meciul e şi un antrenament mental. E şi o altă încărcătură, nu a jucat meciuri oficiale de atâta timp, devii irascibil, ajungi la alt nivel, la Liga 3, ai o anumită superioritate, te consideri vedetă, nu accepţi să te faulteze cineva şi e posibil să ai astfel de reacţii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Look Sport+.

VIDEO. Bogdan Argeș Vintilă, după egalul din Ghencea: „Asta a făcut să nu câștigăm cele 3 puncte”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

Laurențiu Reghecampf, implicat în negocierile pentru un club din Liga 2!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
forumeer.47
forumeer.47  •  14 Martie 2021, 13:45
Postat de ionica007 pe 14 Martie 2021, 10:31

Se da prea mare importanta cercopitecului... Altceva discutam astazi daca golul STELEI nu era anulat absolut scandalos si daca Fesnic nu-l elimina atat de usor pe Ispas...

Daca era validat golul de 1-0, pana la pauza avea 3-0 Steaua, la cum le ascunsesera mingea fcfcsbistilor.

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  14 Martie 2021, 12:38

CIOBANUL , SIMTIND CA NU ARE NICI O SANSA LA TITLU, CA JUCATORII SAI SUNT UMFLATI CU POMPA , A SPUS CA OBIECTIVUL PRINCIPAL ESTE PROMOVAREA LUI FCSB2 ?! A TRIMIS MAI MULT DE JUMATATE DE ECHIPA DE LA PRIMA SI A DOVEDIT ADEVARATA VALOARE A FCSB 1 CARE, NICI CU ARBITRU NU A PUTUT INFRANGE STEAUA ?! ARBITRU A FACUT CAT A PUTUT , CHIAR MIZERABIL DE MULT IN FAVOAREA LUI FCSB2, DAR AU FOST MULT PREA MULTE MINUSURI SI IMPOSIBIL DE CONTROLAT CHIAR SI DE CATRE UN ARBITRU CUMPARAT ?!!! CAND SPUI CA LA ANUL (?!), CU LOTUL ACTUAL, TE VEI PUTEA BATE CU ORICE ,,NATIONALA (???!!!)" DIN LUME DOVEDESTE CAT DE PROST ESTI ???!!! ACEST *** , IN FUGA SA DUPA CASTIG, NICI NU MAI REALIZEAZA CE FACE ? PUNE CLAUZA DE 60 DE MILIOANE UNUI JUCATOR CARE CASTIGA CATEVA MII DE EUORO PE LUNA, ISI SUPRAEVALUEAZA JUCATORI CARE NU SUNT CAPABILI SA INVINGA O ECHIPA DIN LIGA 3, INVENTEAZA ,,INTERES'' DE LA MARI CLUBURI PT MEDIOCRII SAI ...SI CEEA CE ESTE MAI TRAGIC , ESTE CA FRF, LIGA,CCA, ADICA MAFIA FOTBALULUI, IL PROTEJEAZA ?! DE CE ? INTREB SI EU ?...POATE SI DNA ?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wflo27
wflo27  •  14 Martie 2021, 12:00

Au jucat un meci mai intens, decît 5 minute la Arad. O.Popescu și Sut sau Simion jucau la Arad. 3 jucători. Restul o sa joace si in etapa următoare la 2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează