FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

"Derby-ul Rapid - CSA Steaua m-a convins! Vrem în cupele europene" » Noul șef a prezentat astăzi noul proiect din Giulești + Ce spune despre Daniel Niculae

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2018 12:19

Victor Angelescu (34 de ani), omul de afaceri care deține 40 la sută din acțiunile Rapidului și care promite că va duce formația înapoi pe prima scenă a fotbalului românesc, a dezvăluit că derby-ul cu CSA Steaua din Liga a 4-a l-a convins să se alăture acestui proiect. 

"Daniel Niculae m-a abordat în urmă cu 5-6 luni și mi-a propus să investesc la Rapid. Am refuzat inițial. Am fost la un meci alături de el și de un prieten comun. Era cu 3-4 zile înaintea meciului cu CSA Steaua, de pe Arena Națională. Nu a reușit să mă convingă nici atunci.

Am rămas impresionat de ce s-a întâmplat acolo, la derby-ul din Liga a 4-a. Mi-am dat seama că nu există o galerie mai frumoasă în țară și mi-am zis că e un semn. Am fost naiv până atunci. Derby-ul Rapid - CSA Steaua m-a convins! L-am sunat imediat pe Daniel Niculae și am început discuțiile cu Primăria, cu domnul Tudorache. Cred că este un fel de vid de putere în fotbal. Oamenii ezită să intre în fotbal. Se pot face bani aici, dacă te uiți la cluburile din vest, vezi că sunt un model viabil.

Din păcate, Nico nu mai este aici în acest moment. Sper să îl convingem să revină. Are ușa deschisă oricând. Nu pot obliga o persoană să vină dacă nu dorește. Funcția de președinte a fost suspendată pentru moment. Am avut multe discuții cu el. Și eu, și Pancu, toată lumea", a declarat Victor Angelescu

"Am venit la un club foarte mare. Urmează un sezon foarte greu. Va exista presiune, dar anul viitor trebuie să fim în Liga a 2-a, apoi să promovăm în Liga 1 și să atacăm cupele europene"Victor Angelescu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
sexilian
sexilian  •  25 August 2018, 00:05

feriti calea ferata,daca sunteti in turma............

ucluj2011
ucluj2011  •  24 August 2018, 20:31
Postat de Ticu Troya pe 24 August 2018, 16:57

Poate ne spui si noua de unde are csa steaua bani , cum ati ajuns direct in liga a 4a , sau cum ati fost infiintati direct in divizia A in 1947 , caz unic in lume !!!!!

Eh!!! Vorbește și el... ce să facă altceva!!!

iulianz2
iulianz2  •  24 August 2018, 18:10

Aoleu. Sper sa nu picați cu Dudelange ca ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează