FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

Două echipe de tradiție au revenit în fotbalul mare! FRF le-a promovat direct

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 22:43

Gloria Bistrița a promovat în Liga a 3-a. Adversara de la baraj, Oașul Negrești, nu deține Certificat de Identitate Sportivă.

Gloria Bistrița, echipă creată în urmă cu două zile prin preluarea locului și a jucătorilor campioanei județului Bistrița-Năsăud, ACS Dumitra, va promova fără luptă în eșalonul al 3-lea.Adversara de la baraj, Oașul Negrești, nu deține Certificat de Identitate Sportivă.

Formația rezultată este condusă de Ioan Horoba, fostul președinte al celor de la Gaz Metan, iar presa locală precizează că este susținută de Consilul Județean Bistrița-Năsăud. Echipa antrenată de Dan Matei și Aurel Nalați plănuiește transferuri importante cu care să atace promovarea în Liga a 2-a.

A promovat și Ceahlăul

Și CSM Ceahlăul Piatra Neamț a promovat în Liga a 3-a. AS Victoria Letcani, câștigătoarea ligii județene din Iași, nu deținea la rândul său CIS. AJF Iași a înștiințat Federația Română de Fotbal în urmă cu două zile de situația clubului-campion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
valyomanyd
valyomanyd  •  15 Iunie 2018, 12:04

Conform gesepeului, Liga a 3-a face parte din fotbalul MARE ..:)))))))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Iunie 2018, 07:33

CIA, FBI, KGB, OMG .... :D ce drama, principalii dusmani ai echipelor lor sunt proprii suporteri!

sexilian
sexilian  •  15 Iunie 2018, 07:32

daca durea prostia............

Vezi toate comentariile (18)
Comentează