FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Eroul de la Sevilla nu crede în proiectul CSA: "Nu vor avea viață mai lungă de doi ani" » Atac la adresa Peluzei Sud: "Așa au făcut tot timpul"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 21:05

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, este de părere că CSA Steaua are nevoie imediată de susținerea unor sponsori, pentru ca echipa să nu dispară.

"Îmi aduc aminte că la fel s-a întâmplat la Petrolul și atunci am spus că totul este politic. Când s-a terminat cu politicul, echipa s-a desființat, iar unii au ajuns la închisoare. La fel se poate întampla și la Rapid, și la Armată.

Poate la Armată o să vină alt ministru care are alte priorități. Și ce se va întampla cu echipa? Dacă la CSA nu se vor găsi oameni să investească, această echipă nu va avea viață mai lungă de doi ani", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Fostul portar al Stelei a vorbit și despre fanii care susțin echipa CSA și susține că aceștia vor abandona echipa la primele rezultate mai slabe.

"Suporterii care-i susțin sunt cei radicali, de la Peluza Sud. Dacă această echipă va pierde două meciuri, acești suporteri se vor întoarce contra echipei. Așa au făcut tot timpul", a spus Duckadam.

Citește și:

E război în toată regula! » Duckadam, umilit de suporterii Stelei: "Numai unii sunt «semper svperiores», ceilalți sunt simpli hoți"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rjka
rjka  •  21 Iulie 2017, 23:42

pacat de cariera ta ca ai ajuns sa-ti asociezi numele cu un om ca asta cu un *** din pipera care nu va fi niciodata in istoria stelei nici macar pomenit acei suporteri de care vorbesti au mers in deplasari pe bani lor nu au intis mana la creditorului din loja si nu sau intors importiva echipei asa cum presupui tu frustrarea va cuprins doare asta e fc fcsb echipa consoanelor 2003 srl nu va fi niciodata STEAUA iar asta te doare uite asa sau filtrat suporteri de samantari cetateni care populeaza mall arena acum .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi.valeanu
cristi.valeanu  •  21 Iulie 2017, 23:04

cum de a ajuns la concluzia asta, ce logica pe dos are Duckadam. Cei de la Sud se duc in orice divizie sau alte sporturi atunci cand joaca Steaua. Imbatraneste urat omul astA

bdo.
bdo.  •  21 Iulie 2017, 23:01

Domnu mana dreapta a lu' gigi aka duckadam, acesti suporteri din peluza sud ofera sustinere si la amicale pe cand suporterii echipei fcsb sunt cam invizibili,cateodata vizibili si foarte tacuti,multi si degeaba.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează