FOTBAL  »  LIGA 3  »  ȘEDINȚĂ

EXCLUSIV Echipe noi, avantaje ca pe vremuri! Schimbare incredibilă de regulament pentru Steaua și Rapid » Azi se decide totul

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 00:00

FRF și Asociația Municipală intenționează să schimbe regula în Comitetul Executiv, pentru ca din ”D”-ul bucureștean să promoveze două echipe, nu una singură

Cea mai mare concurență din istoria Ligii a 4-a s-ar putea anula astăzi. Asociația Municipală de Fotbal și FRF au în plan să schimbe regula după care se obține promovarea, să urce primele două echipe în "C", nu numai prima. Ar însemna ca Steaua Armatei și Rapidul Primăriei Sectorului 1 să nu se mai bată pentru primul loc, să le poată împărți pe primele două.

Regulamentul din prezent îi dă dreptul campioanei din București să participe la barajul de promovare în Liga a 3-a împotriva liderului din alt județ. La FRF și la AMFB există discuția ca prima clasată și a doua din Capitală să nu mai participe la baraj, să promoveze direct în eșalonul superior.

Federația are destule motive pentru care să faciliteze progresul celor două formații înființate recent. CSA Steaua și Academia Rapid au o situație financiară mai bună decât a majorității cluburilor din ligile mici, au suporteri și se pretind continuatoarele de drept ale vechilor echipe.

Vezi din zori la chioșcuri în Gazeta Sporturilor și acum pe platforma Gazeta Digitală toate argumentele și dedesubturile posibilei decizii de azi.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Banderola s-a devalorizat » FCSB nu mai pune preț pe rolul de căpitan

INTERVIU EXCLUSIV cu Alexandru Băluță: "Sper să fiu titular"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de astăzi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 August 2017, 05:54

nu ar fi mai simplu sa schimbam direct ligile intre ele? liga 1 sa devina liga 4 si liga 4 bucuresti liga 1! mama lor de echipe, doar totul se invarte in jurul Bucurestiului! in 10 ani a luat 2 titluri Bucurestiul! si sa retrogradam u cluj, otelul, farul in liga a 10-a! si sa promovam direct in champions ligue echipele din ilfov, alea de nu mai scapi de ele din liga1 cu blaturi si antijoc! penibil!

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  29 August 2017, 23:47
Postat de amicu pe 29 August 2017, 22:21

Și dacă la următoarele alegeri iese PNL sau USr??? HAI LASA VRAJELILE CA NU TIE...

Daca in Romania scoatem banii publici din sport, vom asista la disparitia sportului in aceasta tara, nu vorbesc doar de fotbal, vorbesc de sport in general, foarte putini oameni de afaceri, mai exact samsari, au ncercat sa preia niste echipe si interesele lor au fost de alta natura, in nici un caz sa faca performanta, au devalizat respectivele cluburi si au plecat...suntem foarte departe de fotbalul civilizat din vest pentru a pretinde ca putem sa copiem modelul de acolo, cat timp totul musteste a coruptie nici o companie serioasa nu va investi in fotbalul din Romania...

amicu
amicu  •  29 August 2017, 22:21
Postat de Magureanu Marius pe 29 August 2017, 12:47

pt ca...rapid psd bucuresti....galeria lui rapid,are sigla de partid....

Și dacă la următoarele alegeri iese PNL sau USr??? HAI LASA VRAJELILE CA NU TIE...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează