FOTBAL  »  LIGA 3  »  OBIECTIV

EXCLUSIV VIDEO Noul Rapid și-a stabilit obiectivul: "Vrem să ne calificăm în Liga Campionilor" » Buget uriaș în primul an + doi jucători importanți vor evolua în Giulești

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 11:01

Invitat la emisiunea GSP Live, Ovidiu Burcă, viitorul manager al Rapidului, a dezvăluit care sunt planurile echipei ce va fi în administrarea Primăriei Sectorului 1 și a dezvăluit și numele a doi jucători care vor evolua pentru giuleșteni.

Pe lângă faptul că vor face parte din organismul de conducere al clubului, Daniel Pancu și Daniel Niculae vor și juca pentru echipa Rapidului, care va evolua în liga a patra sau în liga a cincea.

"Pancu și Nico (n.r. Daniel Niculae) vor juca, eu nu. Avem obiectiv promovarea consecutivă, în patru ani vrem să fim în Liga 1. Vrem să ne calificăm în Liga Campionilor, să jucăm în cupele europene.

Vom avea buget de 350.000 de euro în liga în care vom juca, iar primarul Dan Tudorache ne-a asigurat de sprijinul său în următorii 3 ani. Vom juca pe Giulești până când stadionul va fi demolat", a spus Ovidiu Burcă la GSP Live. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
nicktns
nicktns  •  20 August 2017, 14:31
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 11 August 2017, 18:44

Astia castiga Cupa Campionilor in primul an din liga 4'a. Rapedisti.....Lasa-i sa vorbeasca si tragee apa...

Nu trage prea tare ca ti se rupe ata!

rakanishu
rakanishu  •  11 August 2017, 18:55
Postat de Legionarul Rapid pe 11 August 2017, 18:19

*** este LEGE unde ai voie sa dai 5% pentru sport de catre primarie. Asa ca valea cap de pluta ca oricine vine are inters electoral de a dona legal.

Aha, ca aia de la Mureș, scoateti capu un an si pa, înapoi in India :)))

pedro_nr1
pedro_nr1  •  11 August 2017, 18:45

da, sper sa stati in ultima liga mult si bine, nu avem nevoie de o echipa a *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close