FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Lăcătuș oferă ultimele detalii despre CSA Steaua » De ce a luat lotul de la Regal și ce planuri mai are

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 18:18

Marius Lăcătuș a vorbit despre proiectul de la CSA Steaua și dă ultimele detalii din tabăra echipei Armatei. A explicat de ce sunt șanse ca formația roș-albastră să intre direct în Liga a 4-a. 

"Am luat toți jucătorii de la 1999 și câțiva de la 2000. S-a vorbit deja cu ei, în mare parte au semnat contractele și urmează să le înregistrăm.

Nu ne vom asocia cu absolut nimeni. Nu am discutat niciodată pentru a pleca de la Liga a 3-a. Vom pleca de acolo de unde ne permit regulamentele.

Există un punctaj pe care trebuie să-l faci pentru a vedea dacă ți se permite să joci în Liga a 4-a. Să vedem dacă strângem punctajul acesta.

În acest moment au loc trialuri pentru a fi luați copii între 2001 și 2009. Vom mai încerca să aducem și jucători cu experiență mai bogată pe la Liga a 3-a și a 2-a.

Avem semnale de la fanii din Peluza Sud, ei vor veni la meciurile noastre indiferent de liga în care vom juca", a zis Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
rjka
rjka  •  20 Iunie 2017, 11:04

bafta laca abia asteptam sa venim la meciuri alaturi de steaua bucuresti .

147687542408495
Viorel Stelistul  •  20 Iunie 2017, 11:08

Figura buhaita si sinistra, care sustine ca ar fi lacatus, lucru de care stelistii se indoiesc, afirma ca peluza sud va fi alaturi de echipa kaki a armatei. Poate partenerii de sprit de la Drumetul sa formeze galeria unei echipe fantoma ale carei meciuri acasa se vor juca probabil la Phenian, cu o mare mobilizare a armatei prietene nord-coreene, care va asigura cel putin 80.000 de fani la fiecare meci al echipei talibanului talpan si cersetorului lacatus. Cu cantec inainte ***... inapoi spre epoca sovietica, sau inainte spre Phenian!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  20 Iunie 2017, 09:55
Postat de catalynn pe 20 Iunie 2017, 05:27

Cand esti jjjijist, cand il susții pe infractorul (condamnat in 3 spete!) fariseu ai ales singur sa cobori in cloaca. Am auzit ca te lauzi pe aici ca esti istoric si inginer. Daca e adevarat, chiar nu iti e jena de tine in primul rand, sa ii tot ridici osanale eliberatului condiționat?!

bai se vede ca te depaseste discursul meu si ca esti fixat in ideea ta. fericit esti in prostia ta. ramai asa gagauta, nu pot cere mai mult de la tine. asa te-ai nascut asa o sa mori, prostia nu se vindeca. ramai cu ea pana la moarte. partea buna e ca cei inteligenti au inteles ce era de inteles si cunosc persoane care inainte se declarau steliste iar acum steaua a devenit pentru ei subiect tabu.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează