FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

Petre Grigoraș, soluție pentru promovare sezonul viitor

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 20:15

Foresta Suceava va pleca la drum în noul sezon din Liga a III-a, care va debuta la finalul lunii august, cu obiectivul promovării în eşalonul secund. 

La acest moment nu este clar dacă banca tehnică a grupării va fi ocupată, în continuare, de Petre Grigoraş (55 de ani) al cărui contract expiră la finalul acestei luni. „Contractul cu Petre Grigoraș este scadent pe data de 30 iunie. Contractul prevede și o clauză care genera prelungirea automată, cu bonusuri de performanță clare, în condițiile în care s-ar fi reușit promovarea în Liga a 2-a, dar din păcate nu a fost posibil. Domnul Grigoraș trebuie să se gândească, pentru că i-am explicat că, în contextul actual, nu mai putem oferi condițiile din campionatul precedent. Dacă va înțelege acest lucru, va rămâne o soluție de luat în calcul pe lângă alte variante”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac. 

Foresta s-a oprit pe locul secund în campionatul „îngheţat” în Liga a III-a la 7 puncte în spatele promovatei Aerostar Bacău.

VIDEO / Dani Coman despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare:

CSM Reșița a anunțat înlocuitorul lui Dorinel Munteanu: „Mult succes în Valea Domanului”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează