FOTBAL  »  LIGA 3  »  SCANDAL

Scandal la meciul AFC Odorheiu Secuiesc - CS Păulești: „Ne-au făcut români împuțiți!”

FOTO: Facebook @cspaulesti
FOTO: Facebook @cspaulesti

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 16:52 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 16:55

Partida din Liga 3, dintre AFC Odorheiu Secuiesc și CS Păulești, încheiată la egalitate, 1-1, a oferit momente tensionate. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Daniel Iancu, directorul sportiv al formației prahovene, a lansat acuzații serioase la adresa suporterilor din Odorheiu Secuiesc. Meciul din runda cu numărul 2 a play-out-ului s-a încheiat la egalitate, 1-1, cu goluri Tamas Becze, în contul gazdelor, respectiv Adrian Vintilă pentru prahoveni.

Scor ireal la un meci din România » La pauză era 18-0! Un fost jucător de la FCSB a marcat 7 goluri
ARGEȘ
Scor ireal la un meci din România » La pauză era 18-0! Un fost jucător de la FCSB a marcat 7 goluri

Scandal la meciul AFC Odorheiu Secuiesc - CS Păulești: „Ne-au făcut români împuțiți!”

„Toată lumea vorbește de rasism, xenofobie din partea suporterilor români, dar ce am pățit noi la Odorheiul Secuiesc m-a mâhnit profund. Am fost jigniți pe tot parcursul disputei de localnici. Ne-au făcut curve de români, puturoși, hoți… incredibil!

 Ne-au sunat, apoi, după meci, oficialii de la Odorheiu pentru a ne prezenta scuze”, povestește Daniel Iancu, oficial al formației din Păulești. 

AFC Odorheiu Secuiesc și CS Păulești sunt vecine de clasament în play-out-ul Seriei 5 din al treilea eșalon, pe primele două poziții. Harghitenii sunt lideri, cu 29 de puncte, urmați de prahoveni cu 26 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ultimele noutăți de la FCSB! Octavian Popescu nu e în lot pentru meciul cu CFR Cluj + Revenire importantă în tabăra roș-albaștrilor

Gabi Iancu, eliminat pe banca de rezerve! Gestul pentru care a văzut „roșu” direct: „Sper să nu fiu suspendat multe etape”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
rottwailer
rottwailer  •  09 Aprilie 2023, 18:16

Si ce daca! Stiu ce patesc cand pleaca din Odorhei sa joace in tara! Se intorc jignirile!

naxxar
naxxar  •  09 Aprilie 2023, 18:05

Dom'le, români sunteți, nimic rău în asta. Și da, după ce alergi pe teren, începi să miroși a transpirație. Nici n-au fost în stare să găsească și ei niște chestii serioase de zis. Probabil nu au cunoștințe așa vaste de limba română.

hofer
hofer  •  09 Aprilie 2023, 17:57

No nui bai No. Ei ne spun ***, noi le spunem *** și *** samd. Cert este că nu sunt acceptați in Ungaria și sunt doar folosiți de Orban pentru Vot. Ai noștri dau o sticla de bere pentru Vot iar Orban este un pic mai darnic și le da 2 beri. Adevărul este că nicăieri nu sunt iubiți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează