FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948 SA

Ultima oră: "verde" pentru echipa lui Mititelu în Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 13:05

La două săptămâni de la reunire, FC U Craiova a primit confirmarea că revine oficial în fotbal! AJF Dolj a înscris echipa în noul sezon al Ligii a 4-a, care va debuta pe 12 august.

Mititelu se temea de manevre în culise care ar fi urmat să blocheze revenirea echipei în fotbal, dar până la urmă chiar el le-a dat fanilor alb-albaștri vestea cea mare, într-un mesaj postat pe facebook.

Totodată, Mititelu promite că va publica și actele care ar demonstra că noua societate FC U Craiova 1948 SA este continuatoarea Științei. 

"Astăzi 31 iulie 2017 AJF DOLJ a afiliat și înscris în competiția liga 4 noua entitate sportiva U CRAIOVA 1948 SA!

Săptămâna viitoare voi prezenta DOVADA INCONTESTABILA ca aceasta structură sportiva este continuatoarea echipei istorice FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA !

Telul nostru este clar, promovarea succesiva în eșaloanele superioare și astfel în iunie 2020 sa accedem în LIGA 1!", a scris Mititelu pe facebook. 

"REBOTEZAȚI" DE AJF DOLJ

AJF Dolj a confirmat informația printr-un comunicat pe site-ul oficial. Totuși, cel mai probabil dintr-o eroare de redactare, în material apărea marți greșit anul din dreptul denumirii Craiovei: 1984 în loc de 1948. 

La doar câteva ore însă, cei de la AJF Dolj au corectat denumirea, dovedind că a fost vorba de o greșeală de redactare. Numele apare acum corect: "U Craiova 1948 SA".

Iată ce adversari va avea Știința în Liga a 4-a:

"Au fost aprobate cererile de înscriere pentru campionatul Ligii a IV-a, editia 2017-2018 astfel:

1 UT. DABULENI

2 VIITORUL CARCEA

3 PROGRESUL SEGARCEA

4 FLACARA MOTATEI

5 METROPOLITAN ISALNITA

6 PROGRESUL BAILESTI

7 U CRAIOVA 1984 SA

8 DUNAREA CALAFAT

9 JIUL PODARI

10 ARENA BULLS PREAJBA

11 STIINTA DANUBIUS BECHET

12 RECOLTA OSTROVENI

13 AJAX DOBROTESTI

14 TRACTORUL CETATE

Tragerea la sorți a programului Ligii a IV-a va avea loc MIERCURI 02.08.2017, ORA 13:00". 

VICTORIE ÎN ULTIMUL AMICAL

Până la startul oficial programat pe 12 august, alb-albaștrii își continuă pregătirile sub comanda "princialului" Ovidiu Turcu și a directorului tehnic Nicolo Napoli. Într-un nou joc de verificare, craiovenii au învins-o 4-2 pe Petrolul Bustuchin, echipă care a terminat pe locul 5 sezonul trecut în Liga a 4-a. 

 Prima repriză a partidei-test de zilele trecute poate fi văzută aici: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
wba33
wba33  •  02 August 2017, 21:42

goooooooool. EUROGOL

198939213804366
Adrian Addryano  •  02 August 2017, 19:16

TRIBUNALUL Dolj a spuc clar in doua hotarari judecatoresti:"Nicio legatura juridica intre actualul club sportiv si fostul club sportiv din care s-a desprins sectia de fotbal in 1994 cand a devenit entitate privata cu actionariat privat respectand legile acrstei tari"!!!!!!!!!Clara ca lumina zilei motivarea TRIBUNALULUI Dolj:fostul club sportiv de drept public nu mai exista a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau sectiile de handbal de baschet etc.!!!!!!!!!Prin urmare,"asocierea"imaginara dintre actualul club sportiv clona si srl-ul impostorului care a luat cu japca bani de la anrp infiintat in 2013,nu are nicio legatura cu spiritul,istoria si traditia echipei de fotbal infiintata in anul 1948 care s-a reorganizat de-a lungul timpului respectand legile acestei tari reorganizari aprobate de mai multe instante judecatoresti de-a lungul timpului!!!!!!!!!!Asta este ADEVARUL JURIDIC pe care il cunoaste toata lumea si pe care l-a spus clar in doua hotarari judecatoresti TRIBUNALUL Dolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teodor53
teodor53  •  02 August 2017, 14:53

*** pe Mitichelu cand mergea echipa si avea bani, dupa aia v-ati transferat la *** lui Rotaru sa ciuguliti din banii furati de la ANRP. E valabil pentru cativa suporteri, pentru unii ziaristi ,pentru majoritatea fostelor glorii si in special pentru actualul presedinte al csu care cu numai cateva zile inainte de a accepta oferta Rotarului il pupa apasat pe Mititel prin zonele intime.Adevarata Universitatea este cea pe care o sustin de vreo 50 de ani si pe care o detine acum,din pacate, familia Mititelu.Familia Rotaru detine o clona pe care probabil as fi simpatizato daca se numea altfel,daca nu ne fura imnul,stema ,culorile...... MARE PACAT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează