FOTBAL  »  LIGA 4  »  U CRAIOVA 1948

A venit motivarea Curții de Apel! Decizia CCR i-a salvat pe Sandu și Dragomir în cazul dezafilierii Universității Craiova + 5 răspunsuri date de Adrian Mititelu: "În 2 ani, CSU își va schimba numele și culorile"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 19:44

Astăzi a fost făcută publică motivarea decizie date de Curtea de Apel în cazul dezafilierii Universității Craiova, care i-a achitat peMircea Sandu, deși inițial au fost condamnați la 3 ani de închisoare.

În motivarea deciziei date pe 15 iunie 2017 se arată: "Curtea constată că, atât în cazul inculpaţilor persoane fizice Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir, cât şi în cazul persoanelor juridice Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal nu au putut fi identificate dispoziţii cuprinse în legislaţia primară (înţeleasă ca lege adoptată de Parlamentul României, sau ordonanţă emisă de Guvernul României) care să reglementeze vreo atribuţie de serviciu în sarcina vreunuia dintre aceşti inculpaţi, cu incidenţă în speţa dedusă judecăţii (…) Faţă de cele sus-expuse, Curtea va dispune în temeiul art.16 alin.1 lit.b teza întâi cod proc.pen. achitarea fiecăruia dintre inculpaţii Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu", potrivit g4media.ro.

Astfel, achitarea înseamă că fapta nu este prevăzută de legea penală, verdictul fiind luat în baza deciziei 405/2016 a Curții Constituționale de admite excepţia de neconstituţionalitate referitoare la prevederile legale care incriminează infracţiunea de abuz în serviciu.

5 RĂSPUnSURI DATE DE MITITELU

Într-o postare pe contul de Facebook, Adrian Mititelu a vorbit despre decizia dată de Curtea de Apel Timișoara, care a respins cererea CS U Craiova de a primi palmaresul "Științei".

1. "Am câștigat definitiv unul dintre cele mai importante procese din acest război , respectiv procesul care vizează istoria, palmaresul și continuitatea fotbalistică a clubului Universitatea Craiova. Cine are istoria și continuitatea are implicit notorietatea, asta însemând totul! Badea și Rotaru știu deja asta".

2. "Acest proces câștigat la Timișoara duce implicit la reformarea sentinței ce vizează numele Universitatea, prin inițierea unei noi acțiuni în instanță. De asemenea, aceasta sentință de la Timișoara va atârna greu în dosarul penal de la DNA, dar și în procesul ce vizează dezafilierea abuzivă și folosirea ilegală a însemnelor și a istoriei Stiintei de către cei vizați".

3. "În prezent la OSIM persoanele afiliate FCU dețin următoarele mărci: Clubul de Fotbal Universitatea Craiova, Echipa de Fotbal Universitatea Craiova, Fotval Club U Craiova, Leii din Bănie Craiova, FCU 1948. Însă nici numai contează prea mult acest aspect, deoarece, având notorietatea, avem totul! Nici măcar numai este obligatoriu să le înregistrăm la OSIM, deoarece pentru mărcile și însemnele notorii nu mai este necesară înregistrarea".

4."Faptul că Badea, prin Clubul Sportiv, și Rotaru, prin CSU, au înregistrat numeroase cereri de marcă cu denumirile noastre notorii nu constituie vreun motiv de îngrijorare, din contră, ei au căzut într-o capcană uriașă. Pe lângă faptul ca înregistrarea acestor mărci este lovită de nulitate absolută, li se înrăutățește în mod evident situația din dosarele penale și civile, deoarece sunt probați cu privire la infracțiunile de care sunt vizați în dosarul de la DNA.

Sunt absolut convins ca toți cei implicați nu vor putea scăpa de răspunderea penală și civilă pentru acțiunile lor în afara legii, acțiuni ce au produs prejudicii uriașe. Acesta este și motivul pentru care, în mod deliberat, nu am contestat aceste înregistrări de la OSIM. Tot ce au întreprins se întoarce împotriva lor".

5. "În concluzie, CSU nu are nicio legătură reală/legală cu echipa de fotbal Universitatea Craiova, acest lucru a fost stabilit în mod definitiv de Curtea de Apel Timișoara, prin urmare orice altă susținere este ilegitimă. Eu vă promit că în maximum 2 ani de zile această echipă va fi obligată să-și schimbe numele, culorile și nu în ultimul rând să plătească în solidar cu toți cei implicați prejudiciul uriaș".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (34)
deuxex
deuxex  •  30 Iunie 2018, 13:36

Mititelu e un adevarat guru, urmat de o masa (ce-i drept, destul de mica) de idioti! Idioti care uita faptul ca in 2013 dadea Universitatii Craiova maxim 6 luni de trait. Apoi, a spus ca maxim intr-un an se desfiinteaza. Acum sustine ca in 2 ani. Prbabil anul viitor, dupa o analiza atenta facuta impreuna cu nea Marcy, Calu si *** Gogoasa, va ajunge la 3 ani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unul_neclonat
unul_neclonat  •  26 Iunie 2018, 14:59
Postat de pepeci pe 26 Iunie 2018, 14:42

Esti clonat pana in panzele albe. Te-ai nascut clonat, ai sustinut o clona 20 de ani si acum sustii un *** in liga a 4-a. Si eu am fost in situatia ta, dar am realizat ce e bun si ce e rau in viata.

Bravo! Mă bucur pentru dumneavoastră. Asta da, realizare! Să trăieşti într-o iluzie că susţii Universitatea, încurajând Mogoşoaia. Ce pot să mai zic? Multe realizări, d-astea!

pepeci
pepeci  •  26 Iunie 2018, 14:42
Postat de unul_neclonat pe 26 Iunie 2018, 09:21

E de râs, mai mult de plâns. Dacă dumneavoastră părăsiţi o entitate ca un laş, numai pentru motivul că la conducerea ei a ajuns un om nepriceput, rău intenţionat, ş.a.m.d., crezând tot ce spun unii care vă conduc, mai mincinoţi şi mai perverşi ca Mititelu, dar mai diplomaţi în comunicare, cu regret vă anunţ că e cazul să vă schimbaţi şi cetăţenia, tocmai sunteţi condus de un om care vă dă motive în fiecare zi "să vă faceţi o altă ţară", eventual să o numiţi asemănător şi să vă bucuraţi de revoluţia înfăptuită. Clonaţi tot, nu iertaţi nimic!

Esti clonat pana in panzele albe. Te-ai nascut clonat, ai sustinut o clona 20 de ani si acum sustii un *** in liga a 4-a. Si eu am fost in situatia ta, dar am realizat ce e bun si ce e rau in viata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează