FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Adio promovare și finanțare de la stat pentru Academia Rapid? Decizie drastică luată azi de judecători!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 17:51

Judecătoria Sectorului a respins cererea prin care Academia Rapid solicita să i se acorde personalitate juridică printr-o altă asociație, Asociația Club Sportiv Academia Rapid 1923.

Judecătorii au considerat-o neîntemeiată. Decizia nu e definitivă. Clubul alb-vișiniu are posibilitatea de a face recurs în 5 zile. Contactat telefonic, Ovidiu Burcă, președintele Academia Rapid, nu a dorit să comenteze.

Ce înseamnă decizia

Giuleștenii pot avea probleme după această decizie. Dacă nu obține personalitate juridică, echipa nu poate promova în Liga a 3-a, fiind interzis în regulament.

În plus, fără personalitate juridică, Academia Rapid nu poate obține finanțare din partea Primăriei Sectorului 1!

Hotărârea publicată azi pe portal.just.ro: 

 screenshot 1

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
catalynn
catalynn  •  24 Noiembrie 2017, 15:12

Rapidulețul a facut niste “minuni” sezonul asta, si nu ma refer la “miraculosul” 26-1 prin care au reusit sa ne depășescă la golaveraj ci la faptul ca nimeni nu mai spune nimic despre folosirea unui jucător legitimat incorect in cel putin 2 meciuri, caz prezentat si in gsp. Daca se intampla la Steaua cred ca va dați seama ce scandal imens ieșea, ce se mai văitau becaliștii ca “uite dom’ne cum fura comuniștii astia”. Am spus-o si atunci, repet acum, nu are nimeni dubii ca Academia căstiga meciurile respective si fara acel jucător nu cerea nimeni depunctarea, insa faptul ca s-a băgat gunoiul sub preș si s-a pus batista pe țambal atat de catre presa cat si, sau mai ales, de catre AMFB e deranjant si te face sa intrebi in mod firesc motivul .... Proiectul Rapid a fost pornit in pripa si nu ma mira ca au dat de acest gen de probleme, insa fotbalul romanesc are nevoie de toate echipele tradiționale, inclusiv de Rapid, deci le doresc ca pana la anul sa si le rezolve si sa ne reîntâlnim in 2021 in L1. Ciudat e ca principalele bocitoare sunt chiar fcsbistii :-)))) Baieti, anul 2018 aduce reafilierea Stelei la FRF si ADIO palmares pt fcsb! :-)))))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Noiembrie 2017, 05:27
Postat de caminero pe 23 Noiembrie 2017, 22:18

""FeCeSee BeeeeeeU / Campioana României este tuuuu / Cu-o tripleeee-tă de feeeer / Neajiji, Reghe, AnaMaria, Gîlcă și cu Mi'eeeel! Lasă măi dragă jart-labe, o să înveți cîntecul ăsta ... odată și-odată.

care e tripleta? ca vad ca tu ai enumerate 5! :D pe cine scoatem din ecuatie?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  24 Noiembrie 2017, 01:24

ceea ce-i dorim si clonei kaki

Vezi toate comentariile (27)
Comentează