FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV FOTO Imagini inedite cu Florin Talpan la pauza derby-ului Steaua - Academia Rapid 1-3

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO +4   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:06

Florin Talpan, juristul MApN care l-a deposedat pe Gigi Becali de marca Steaua, e văzut acum drept un adevărat erou de către ultrașii Stelei. Dovadă stau imaginile surprinse în pauza derby-ului dintre CSA și Academia Rapid, încheiat 1-3.

La finalul celor 45 de minute, Talpan a trecut prin dreptul peluzei steliste, arhiplină la acel moment.

Juristul a fost oprit de ultrașii steliști, cu care s-a salutat amical, numele lui fiind aclamat minute în șir de susținătorii roș-albaștrilor. 

Vezi și:

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (42)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  15 Aprilie 2018, 17:41
Postat de masinameaeata pe 15 Aprilie 2018, 11:28

Felicitari d-le col. Talpan! Sunt mandru ca cetatean al Romaniei ca ati readus prestigiul armatei romane prin procesul promovat si castigat. Regret ca nu au procedat similar si cei din Ministerul de Interne! Din pacate, sunt unii care au doar cap, nu si creier in el si nu inteleg nimic din detinerea siglei, emblemei si palmaresului unui club. Spre ex. Pentru ei, daca vine un interlop, o rapesc pe masa si o duc la produs cu forta , si castiga bani de pe urma ei, daca vine un om corect si reuseste sa o readuca inapoi dupa 17 ani, ei nu o mai recunosc ca fiind mama lor, ei sustin ca interlopul care a rapit-o pe masa, e mama lor, cam asta e nivelul lor din pacate!!!

Se vede că ai mintea în colțuri!Cum adică a redat prestigiul armatei române?Te auzi ce spui?!Armata noastră este așa grandioasă doar că iroște banii publici pe o echipă din liga onoare, susținută de o mie de derbedei?

martinpen
martinpen  •  15 Aprilie 2018, 12:22
Postat de Dan Pantica pe 15 Aprilie 2018, 10:39

Nu ne mai facem bine niciodata , an dupa an ne mai scufundam cate un pic . Pacat de tara asta ca-i atat de frumoasa si e locuita de asemenea oameni.Oare chiar nu putem sa ne respectam cat de cat intre noi si sa fim civilizati ?

De ce vorbesti la modul general ? ce ew aia "nu ne mai facem bine" ? Eu sunt bine, tu esti bine, multi altii sunt bine... Scrie mai la obiect : "...nu se mai fac bine..."

masinameaeata
masinameaeata  •  15 Aprilie 2018, 11:31
Postat de Andrei Dumitrescu pe 15 Aprilie 2018, 07:24

Talpan a dovedit ca Steaua a fost furata de catre becali si voi dati in el ca a recuperat un bun national din mana infractorilor.

FELICITARI! Ma bucur ca sunt si oameni care gandesc si care nu au doar cap pe umeri care sa sune a gol, cum suna tartacuta infractorului bekali cand batea in ea!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează