FOTBAL  »  LIGA 4  »  TEREN

EXCLUSIV // FOTO ȘOCANT! Cum arată fotbalul juvenil din București în 2017 » Dinamo a jucat pe un teren mizerabil, iar o altă echipă a refuzat să dispute partida: "Această orezărie e o rușine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 15:05

Scene inimaginabile au avut loc astăzi în București, pe stadionul "Electroaparataj", care trebuia să găzduiască două partide de juniori. 

Într-un meci al juniorilor născuți în 2004, Dinamo a jucat cu Steaua Noua Generație pe stadionul "Electroaparataj".

Pe același stadion, United București și CSS 2 trebuiau să joace imediat după finalul meciului dintre Dinamo și Steaua Noua Generație, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Cel de-al doilea meci s-a amânat din cauza  deciziei lui Ionuț Bîclea, antrenorul lui United București, care, oripilat de starea gazonului, a decis să nu-și lase propriii jucători să evolueze în disputa cu CSS 2. 

"O rușine de teren, impracticabil pentru jucat fotbal pentru adulți, cu atât mai mult pentru copii. Terenul Electroaparataj, mai bine zis un câmp unde se cultivă orez, este terenul unde astăzi am refuzat sa joc meciul din campionatul de juniori organizat de AMFB.

Deși le-am adus la cunoștință că terenul este impracticabil, atât arbitrii cât si organele abilitate din cadrul Asociației Sportive de Fotbal Bucuresti m-au informat că nu pot lua nicio măsură în acest sens și că meciul trebuie să se dispute. Am discutat cu arbitrii și le-am explicat că mingea nu sare cum spune regulamentul, iar răspunsul lor a fost că ei știu acest lucru, dar cum alții au jucat trebuie să joc și eu.

Am preferat să nu îmi bat joc de niște copii nevinovați, pe care trebuie să îi educ și să îi cresc în scopul practicării acestui sport minunat, dar nu în asemenea condiții. Am refuzat să joc meciul pe un asemenea teren, deși cred că este un cuvânt mult prea mare sa pot denumi orezăria de acolo un teren.

Cu siguranță, AMFB București mă va amenda pentru acest lucru, dar pentru mine primează copiii, nu banii! Încă o dată, AMF Bucuresti ne arată cât de mult susține acest sport", a declarat Ionuț Bîclea, antrenorul lui United București, pentru GSP.RO.

"Când părinții de la celelalte echipe care jucaseră înaintea noastră acolo au văzut că refuza să joc pe un asemenea teren, m-au felicitat și mi-au zis că așa trebuia să procedeze și antrenorii de la echipele unde au ei copii!

Nici apă nu era la teren, să facă copiii baie după meci! Sincer, nu înțeleg de ce AMFB-ul omologhează astfel de terenuri. Culmea, se află și în vecinătatea Federației Române de Fotbal! Este rușinos ce se întâmplă" Ionuț Bîclea, antrenor United București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
khal_37
khal_37  •  18 Noiembrie 2017, 18:54

Doar dinamo buculesti...mandria gsp, digisport, pcr, secu si sri, prosport, psd...

davidblack
davidblack  •  18 Noiembrie 2017, 18:35
Postat de catalynn2 pe 18 Noiembrie 2017, 16:32

E chiar langa intrarea la tribuna oficială in NA, dar de unde sa știe “bucureșteanul” Palnie?! Facem pariu ca nu știe nici ce se găsește in dreapta terenului cum e făcuta poza de se vede blocul de la rond ... :-)))) Si nu ma refer la terenul cu zgura (ala e chiar in fata) pe care am facut sute de miuțe in copilărie ....

eu cred ca toti cei care tin cu fcsb si posteaza pe gsp ....nu au fost niciodata pe national arena ...

aius
aius  •  18 Noiembrie 2017, 18:02

Capitala, Romaniei ?!:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează