FOTBAL  »  LIGA 4  »  BRAȘOV

EXCLUSIV / GALERIE FOTO Marian Constantinescu și-a mutat cariera în garaj! Cum a redecorat fotbalistul + pune umărul la Corona Brașov

Marian Constantinescu și-a decorat garajul cu amintirile din cariera de fotbalist +5   FOTO
Marian Constantinescu și-a decorat garajul cu amintirile din cariera de fotbalist

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 20:44

Marian Constantinescu (37 de ani), ultima dată la AFC Hărman în Liga 3, își continuă aventura fotbalistică la nou-înființata Corona Brașov, în Liga 4.

Fost atacant la echipe precum Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, Brașov și Concordia Chiajna, Marian Constantinescu și-a redecorat garajul, iar tema principală este cariera sa.

Acesta a atașat pe pereții garajului tricourile în care a jucat de-a lungul carierei, dar și ale adversarilor cu care a făcut schimb la finalul meciurilor, plus fanioane și fotografii.

„Ideea asta o aveam de mult timp, dar nu prea am stat pe acasă și acum m-am apucat de renovat casa și am zis să îmi renovez și garajul. Am zugrăvit frumos și am zis să îmi scot tot arsenalul. Cele mai de preț tricouri sunt cele de la FC Brașov și Ceahlăul Piatra Neamț, echipele la care m-am simțit cel mai bine”, a spus Marian Constantinescu, în exclusivitate, pentru GSP.ro.

„Săpunaru, pe vremea când jucam la Brașov, a fost unul dintre cei mai buni adversari ai mei, unul dintre cei mai buni fundași centrali cu care m-am duelat. Am rămas prieten și cu el, mi-a dat tricoul și l-am adăugat aici la colecție” Marian Constantinescu

Pune umărul la salvarea fotbalului din Brașov

În ultimii doi ani, Constantinescu a jucat la echipe din ligile inferioare: Concordia Chiajna II, Academica Clinceni, Daco-Getica București, Turris Turnu Măgurele și AFC Hărman. Acesta mai coboară o treaptă, în Liga 4, unde va ajuta reînființata Corona Brașov să promoveze.

Marian Constantinescu nu se gândește încă la retragere, ci va juca pentru Corona, dar va încerca să fure meserie de la antrenorul cu care a debutat în fotbal, Lucian Petre (53 ani).

Fotbalistul se pregătește să devină antrenor. Are deja Licența UEFA A și speră să se impună cât mai curând și pe banca unei echipe de fotbal, dar nu exclude nici ideea de a deveni cel mai longeviv fotbalist român.

„Momentan, mă axez pe rolul de jucător. Antrenor este Lucian Petre, cel cu care am început fotbalul și care m-a antrenat până la 18 ani, iar coordonator este Adi Szabo (59 de ani). Ei mi-au întins o mână să vin să îi ajut cu proiectul acesta, iar când voi agăța ghetele în cui, cu siguranță voi rămâne în cadrul clubului. Vreau să pășesc și către antrenorat, dar nu aș vrea prea curând. Când o să vină vremea și o să simt că nu mai duce organismul, atunci o să mă las. E un proiect frumos, se naște un copil și sperăm să îl creștem împreună, să facem o familie frumoasă. Vrem să promovăm treptat, iar eu să îmi pun amprenta în cadrul clubului. Mai în glumă, mai în serios, mă gândesc să devin cel mai longeviv fotbalist român. Am făcut totul cu plăcere”, a spus Marian Constantinescu.

208 de meciuri a adunat Marian Constantinescu în Liga 1, reușind 27 de goluri și 19 assist-uri

VEZI ȘI:

EXCLUSIV / Sorin Colceag a revenit în fotbalul românesc, după experiența de la Zimbru Chișinău! Va antrena o echipă de Liga 3: „Aici am început cariera”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează