FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Primele mari probleme la CSA Steaua! Cel mai apreciat jucător a fost exclus din lot de Lăcătuș: "N-a primit nicio explicație"

Junior Măcriș în timp ce dribla doi adversari // Foto: Gazeta Sporturilor +2   FOTO
Junior Măcriș în timp ce dribla doi adversari // Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 12:19

CSA Steaua a plecat astăzi în primul cantonament la Forban, însă din lotul convocat de Marius Lăcătuș a lipsit Junior Măcriș (20 de ani).

Atacantul, care a părăsit-o pe FCSB în vara anului trecut pentru a juca la CSA Steaua, nu mai intră în vederile lui Lăcătuș și a fost lăsat acasă, unde se pregătește în continuare cu juniorii echipei.

Conform surselor GSP, Măcriș n-a primit nicio explicație din partea staff-ului pentru această decizie.

"E inadmisibil ce se întâmplă la Steaua. Toți credeam că se dorește performanță, dar să arunci un jucător în halul ăsta nu e normal. Doar el și încă un junior de 17 ani au fost lăsați acasă. Juni (n.r. Junior Măcriș) vă spun eu sigur că va pleca dacă lucrurile vor continua așa. Probabil va pleca să dea probe în străinătate, că în România vedeți ce se întâmplă", a fost reacția unui apropiat al jucătorului pentru GSP.ro.

Iubit de fani

Mai mult, Măcriș e cel mai iubit jucător de la CSA Steaua. Peluza Sud a venit la fiecare meci al echipei din acest sezon de Liga a 4-a cu un banner pe care scria: "Măcriș Jr. unul dintre noi!".

 835527 macris

"Și noi suntem surprinși că nu mai intră în vederile lui Lăcă. Îl cunoaștem foarte bine pe băiat și știm că are spiritul de stelist în el. Nu ne cade bine această decizie. El oricum e unul dintre noi", a reacționat unul dintre suporterii Peluzei Sud.

Pentru CSA Steaua urmează două săptămâni de cantonament la Forban, apoi echipa va reveni la București unde se va pregăti o săptămână, după care va urma cel de-al doilea cantonament de 12 zile la Cheile Grădiștei. Returul Ligii a 4-a începe pe 2 martie, iar CSA Steaua, liderul campionatului, va întâlni în deplasare "lanterna roșie" Venus București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Ianuarie 2018, 19:44

ce sa mai zic ... important ar fi sa mai vedem si alte cantonamente ale echipei fondate in 2017 ... cea care a disputat primul meci pe 1 Septembrie 2017. m=am saturat sa-i vad doar la forban si cheile gradistei ... nu au bani sa mearga in alta parte.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Ianuarie 2018, 19:41

ce sa mai zic... junior crescut de becali a fost tratat cum trebuie de domnul Lacatus. "macris, unul dintre noi "

lucghencea
lucghencea  •  22 Ianuarie 2018, 20:25

Si la bine si la rau , Macris Jr. Unul din Noi ! LUPTA STEAUA ! GHENCEA E CASA NOASTRA !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează