FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA

FOTO+VIDEO Spectacol ca-n vremurile bune în tribunele Giuleștiului! Coregrafie controversată cu Gigi Becali a steliștilor

Foto: Gazeta Sporturilor +7   FOTO
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 19:24

Galeriile Stelei și Rapidului au făcut spectacol în tribunele Giuleștiului la partida pe care cele două formații au disputat-o în Liga 4 și care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Aproximativ 10.000 de fani au fost prezenți la meci.

 Toate golurile și fazele VIDEO din meci pot fi văzute AICI!

Primii care au început spectacolul din tribune au fost roș-albaștrii, care au afișat imaginea controversată a unui schelet pe un tron. Conform surselor din galerie, imaginea ar fi o aluzie la grandonamia lui Gigi Becali, patronul FCSB.

 

Coregrafie Steaua

Coregrafia Stelei în meciul cu Rapid ----->>> http://bit.ly/2zoB6Ro

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 14 October 2017

Suporterii rapidiști s-au remarcat și ei printr-un spectacol pirotehnic impresionant, în urma căruia stadionul a fost învăluit în fum, iar în fața peluzei a fost afișat mesajul: "Noi steagul jos nu-l vom lăsa". 

 

Atmosferă Rapid

Rapidiștii au făcut SHOW! Atmosferă incendiară pe Giulești ----->>> http://bit.ly/2zoB6Ro

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 14 October 2017

 În startul meciului, la intrarea echipelor pe stadion, la una dintre tribunele stadionului a fost scris numele Rapidului din cartoane. 

 

 

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 14 October 2017

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
alex_1973
alex_1973  •  15 Octombrie 2017, 15:06

Nu înțeleg de ce acest individ mai este băgat în seama .Lăsați sa latre cu spălații lui pe creiere.Sa susținem CSA Steaua și atat.

gardenparty
gardenparty  •  15 Octombrie 2017, 10:29

Mileniul trei,secolul 21,anul de gratie 2017,atmosfera de mare meci,filmari cu un telefon din neolitic,camera 1mp,filmare postata pe gsp.ROMANIA.

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Octombrie 2017, 09:32
Postat de ucluj2011 pe 15 Octombrie 2017, 09:30

Atmosferă cum numai în Giulești poți vedea. Multe felicitări fanilor Stelei , chiar au fost la înălțime. În cei aproape 100 de ani de istorie și tradiție rapidistă , nu multe galerii adverse s-au putut face auzite în super vacarmul de pe Giulești (dacă o fi reușit vreuna!!!)... ++++++++++++++++++ În altă ordine de idei , de ce este controversată coregrafia fanilor Stelei??? Controversați sunteți VOI media care î-l dați pe sticlă și-l băgați mai mult sau mai puțin "cu forța" pe gîtul românilor. Bravo , mi-a plăcut mult de tot coregrafia ȘI MESAJELE (înafară de 2 care erau împotriva Rapidului) fanilor steliști.

...Controversați sunteți VOI media care î-l dați pe sticlă și-l băgați mai mult sau mai puțin "cu forța" pe gîtul românilor PE GIGI BECALI... (uitasem să scriu gigi becali din cauza vitezei)...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează