FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

Incidente în Liga 4-a: fanii steliști s-au bătut cu jandarmii și au fost evacuați » Totul a plecat de la o încăierare cu ultrașii dinamoviști

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 15:01

Steaua a remizat azi cu AFC Asalt (1-1), într-o partidă care nu a fost lipsită de incidente. Fanii Stelei s-au războit minute în șir cu jandarmii, care nu i-au lăsat în primă fază să asiste la meci.

De unde a plecat totul? În această după-amiază, în cadrul aceluiași complex din Ghencea, a avut loc derby-ul dintre Steaua și Dinamo de la rugby, unde ultrașii celor două tabere s-au ciocnit. 

Ulterior, Jandarmeria nu le-a mai permis steliștilor să pătrundă pe Terenul 5 pentru a asista la partida cu Asalt. Reprezentanții legii au folosit chiar gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe fanii Stelei, anunță TV Telekom Sport.

În cele din urmă, fanii roș-albaștri au reușit să revină în tribune, de unde au urmărit repriza secundă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
christianbihor
christianbihor  •  04 Noiembrie 2017, 23:58

Apropo de mesajul din afisat de galerie: incorporati-va, fratilor! Sau ramaneti la rugby! Ca tot e un sport dur ca si voi :))

bigd
bigd  •  04 Noiembrie 2017, 20:36
Postat de Daniel Irimescu pe 04 Noiembrie 2017, 18:11

Eu m-am intors de mai multe ori in Bucuresti mai ales cind erau parintii mei in viata si mai ales in prioada anilor 90 ' - 2000 . Apropae toti prietenii mei de cartier din zona magheru emigrasera cu exceptia lui Mihai Constantin fiul celebrulului Semaca aka George Constantin a lui Razvan Dumitrescu realizatorul emisiunii subiectiv de la A3 Sorin Dragoi cel care la infrunttat

Tu nu stii sa scrii bai baiete, nu stii cand se scrie "la" cu cratima si cand fara. Vai de capul tau de mitic sarac! Prima univesitate din Romania stii unde s-a infiintat?

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Noiembrie 2017, 20:25
Postat de alexbibirica1 pe 04 Noiembrie 2017, 19:10

asa e , dar atunci nu existau mall'uri , magazine , centre de distractii ... si mai ales atatea posturi tv in grila de programe.

Nu era nimica pentru cei multi. Doar ''circul'' de pe stadioane.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează