FOTBAL  »  LIGA 4  »  BUCUREȘTI

Lupta pentru primul loc dintre CSA Steaua și Academia Rapid a fost tranșată » Cum va arăta play-off-ul pentru promovare

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 09:24

CSA Steaua a făcut încă un pas greșit, scor 1-1 împotriva lui Comprest GIM, iar lupta pentru locul 1 în sezonul regulat al Ligii a 4-a din București pare decisă. 

CSA Steaua nu și-a revenit după eșecul cu Academia Rapid, 1-3, și pare să fi pierdut lupta pentru locul 1. Elevii lui Ion Ion au obținut un singur punct în meciul disputat pe Rocar, datorită golului marcat târziu, în minutul 80, de Alin Predescu. 

Rivala la promovare, Academia Rapid, s-a impus categoric contra celor de la AFC Progresul Spartac, scor 7-0, și s-a distanțat la 7 puncte în fruntea clasamentului, cu 5 etape înainte de finalul sezonului. 

clasament Liga a 4-a București

clasament

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
229577630783922
Nicola Gigi-Romeo  •  22 Aprilie 2018, 21:14

Forza Steaua!❤️

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Aprilie 2018, 18:57
Postat de legendavisinie pe 22 Aprilie 2018, 12:46

Academia Rapid va promova în liga a 3-a, are un lot mult mai bun decât cel al UM 02301.

”...nu suntem Rapid în momentul de faţă. Doar ne îmbrăcăm în vişiniu. Nici noi, dar nici cealaltă echipă. Scrie Rapid, dar nu suntem. Practic suntem chiriaşi, până la urmă” (Daniel Pancu)

forumeer
forumeer  •  22 Aprilie 2018, 18:09

Obisnuitii postaci jijisti sunt la post? Sunt! Ok, e singurul lor mod prin care pot pune o paine pe masa, trebuie intelesi. Moving on: diferenta reala e de 1 pct avans pt academie. Cu Sportul stau, iar al 2-lea meci in care l-au folosit pe Muscalu e ca si pierdut, nu stiu ce dureaza, sunt imagini si filmari cu el pe teren. Daca bat tot pana la final, bravo lor, partidul a investit puternic in ei si e normal sa aiba lotul mai bun. Noi mergem inainte chiar si fara promovare. Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează