FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Pancu trage un semnal de alarmă înaintea play-off-ului din Liga a 4-a! Avertisment pentru organizatori

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 20:35

Play-off-ul din Liga a 4-a aduce multe probleme de organizare, mai ales că gradul de risc al unor meciuri este destul de ridicat, iar galeriile se pot ciocni în stadion, dar și în afara lui.

Daniel Pancu, director tehnic la Rapid, dar și jucător, trage un semnal de alarmă pentru a nu se repeta episodul de pe Arena Națională, unde meciul s-a întrerupt în repetate rânduri din cauza incidentelor.

"Pe Stadionul Rapid vor veni și galeriile Stelei și a lui Dinamo, cel mai probabil cu o oră înainte de meciul direct. Așa că iar vor fi în tribune cele două galerii, în afara meciului direct.

După ce s-a întâmplat pe Arena Națională, acum trebuie să se sufle și-n iaurt, pentru a nu se mai repeta incidentele care au avut loc acolo", a spus Pancu la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dimonty1
dimonty1  •  25 Mai 2018, 09:43

cum ma ce sa caute?? pai dinamo adevarata e in liga 4. in liga 1 e o clona. o sa se numeasca fcdb in curand.. e alta situatie ca la noi da oricum la noi e minarie..

gicab
gicab  •  25 Mai 2018, 07:16

Ce sa caute galeria lu Dinamo acolo?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează