FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Se dezice CSA de ultrașii din Peluza Sud? Declarații dure după incidentele de pe Arena Națională: "Au fost instigatori!"

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 23:29

Cristian Cîrlan, directorul de marketing al Clublui Sportiv al Armatei, le-a dat o palmă dură suporterilor steliști care au provocat incidentele de la derby-ul de pe Arena Națională cu Academia Rapid, 1-3.

"Niciodată nu ne putem asocia cu astfel de fapte. Nu ne reprezintă. Asociația steliștilor cu care noi am fost în contact ne-a asigurat întotdeauna că va respecta anumite valori.

Rămâne să vedem dacă au fost alte persoane care au venit la stadion și cu un alt scop. Au fost și instigatori, nu știu ce au vrut, dar e clar că au venit la meci doar pentru a provoca", a declarat Cristian Cîrlan, la TV Digi Sport.

Vezi și:

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (86)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Aprilie 2018, 01:14
Postat de adyy25 pe 15 Aprilie 2018, 01:09

Acum imi dau seama care sunt haterii aia de tot comenteaza si instiga, impotriva lui fcsb. Sunt drogatii din peluza sud. La inversunarea lor, cred ca au toti cont pe aici, daca nu mai multe, pt a instiga si a-si exprima ura fata de fcsb. Haterii anti Becali! Pai nici sa nu-si doreasca vreodata Becali sa va intoarceti voi la echipa. Pt ce? Nu mersi. Ramaneti voi acolo in liga a patra

Caută şi ei nişte scuze infantile, pentru ceea cu ce au vrut să se laude! Au luat-o în barbă de la o academie, UN alt paradox. Giuleştiul şI academia!!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Aprilie 2018, 00:39
Postat de catalynn pe 15 Aprilie 2018, 00:11

Ce amenzi bai saracie?! CSA au facut profit bun din incasari! Du-te la Giurgiu ca o nu o sa fiti nici macar cat a reusit Niculae sa picteze! :-)))))

Tupeu de pupăză din tei!!!! Se vede că eşti odraslă de nomenclaturist!!!!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Aprilie 2018, 00:36

CSA şi onoarea de militar!!!! Până la urmă tot ciobanul din Pipera e de vină !?

Vezi toate comentariile (86)
Comentează