FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - VICTORIA BUCUREȘTI

VIDEO CSA Steaua și-a spulberat adversarul și e din noul lider în Liga a 4-a » Sărbătoare în Peluza Sud

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 16:38

CSA Steaua a câștigat partida disputată în Complexul Sportiv Steaua, în fața celor de la ACS Victoria București, scor 12-0.

CSA Steaua a revenit pe prima poziție a clasamentului Ligii a 4-a din București, după victoria categorică obținută în fața celor de la AFC Victoria București, scor 12 - 0. Elevii antrenați de Ion Ion au pornit ca din tun partida, conducând la pauză cu 7 goluri. 

Partea secundă a început sub semnul unui aparent echilibru. Steaua s-a dezlănțuit după minutul 58 și a marcat 3 goluri într-un interval de 6 minute, două dintre ele fiind semnate de golgeterul Andrei Predescu. Ritmul ultimelor minute a fost mai scăzut, scorul fiind 12-0.

Partida nu a fost transmisă, în ciuda faptului că TV Telekom Sport anunțase în prealabil că CSA Steaua - Victoria București poate fi urmărit în direct.

CSA a revenit pe prima poziție cu 45 de puncte, unul avans față de marea rivală AS Academia Rapid. 

lupta pentru promovare în liga a 3-a

1. CSA Steaua 45 de puncte
2. AS Academia Rapid  44 de puncte
3. AS Tricolor  42 de puncte
4. AFC Asalt 35 de puncte

CSA Steaua - Victoria București 12-0

Au marcat: Predescu '13 '62 '64, Sitaru '14, Răsdan '21 '24, Pădureț 27, Camara 38, Zeciu 43, Bâtfoi 58, Mirea '76, 88

Echipa de start a celor de la CSA Steaua: Chiș - Boeran, Pădureț, Sitaru, Turbatu - Olaru, Vîlcea - Zeciu, Răsdan, Predescu - Camara
Rezerve: Iancu, Ghiță, Radu, Lolescu, Jitaru, Bâtfoi, Mirea
Antrenor: Ion Ion

Sărbătoare în tribune

Suporterii au făcut spectacol în tribunele complexului "Steaua". Pe lângă vestea mult așteptată, că derby-ul cu Rapid se va disputa pe Arena Națională, fanii au sărbătorit și 15 ani de la înființarea grupării "Stil Ostil".

* Primele 4 clasate în “Liga a IV-a București” se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea play-off-ului va juca un meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, împotriva echipei care se va impune în Liga a 4-a Giurgiu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  31 Martie 2018, 18:35

Fantomele trecutului comunist si stalinist încep sa apăra tot mai des in Ghencea, nu la cimitir ci la cazarma sovietica CSA. România a devenit prima tara UE care a revenit la practici de sorginte sovietica, permițând amestecul brutal si abuziv al armatei in sport. MApN care se desparte greu de trecutul sau socialist, este singurul minister al apărării din UE si NATO care menține o structura parazitară de tipul cazarmei sovietice CSA. România este din nou singularizata si se situează, datorită inconștienței guvernanților la periferia dezvoltării si civilizației. De ce mai exista doar la noi instituții cu înființate aberant pe timpul ocupației sovietice. Cum e posibil sa se murdărească si compromită armata romana prin menținerea căpușei CSA ? Ministrul Fifor va raspunde pentru habarnismul, complicitatea si incompetenta sa.

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  31 Martie 2018, 19:22

CSA Steaua Bucuresti a invins in L4 pe ... unii ... cu 12-0 ... Asta da stire sportiva de importanta majora pentru tara !!!

7clonareal
7clonareal  •  01 Aprilie 2018, 16:07

Care palmares ,voi nu aveți nici un an iar clubul Real București nu are nici un palmares,așa că *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează