FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

12 goluri, 12 "galbene", 4 "roşii" şi 3 penaltyuri » Scoruri incredibile în ligile inferioare

Jucătorii Sănătăţii (în verde), cunoscuţi pentru surprizele din Cupă, au primit opt goluri în disputa cu FC Zalău (în alb-albastru) // FOTO: Transilvania-TV.ro +1   FOTO
Jucătorii Sănătăţii (în verde), cunoscuţi pentru surprizele din Cupă, au primit opt goluri în disputa cu FC Zalău (în alb-albastru) // FOTO: Transilvania-TV.ro

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 01:25

După meciul disputat vineri seară în deplasare, directorul sportiv al Sănătăţii, Ovidiu Raţiu, a răbufnit: "Mă duce gîndul unde nu trebuie, e ceva necurat!"

După ce numărul echipelor din diviziile a doua şi a treia a scăzut dramatic, locurile retrogradabile au început să se rărească, iar discuţiile despre jocurile de culise s-au înmulţit simţitor. Un exemplu elocvent, partida de vineri, din etapa a patra a L3, FC Zalău - Sănătatea Cluj. După un spectaculos 2-2 în prima repriză, golurile au curs halucinant: meciul s-a încheiat cu un incredibil 8-4, cu nu mai puţin de şase reuşite în ultimul sfert de oră!

Blocat la pariuri
La fel ca majoritatea întîlnirilor disputate în Seria C5, destinată formaţiilor din Ardeal, Zalău - Sănătatea a fost disponibil pentru pariere online. Dar fluxul continuu de goluri i-a făcut pe reprezentanţii caselor să blocheze partida în minutul 85, cînd scorul era 6-4 pentru gazde. În ultimele cinci minute, gazdele au mai marcat de două ori!

"Vreau să se descopere ceva!"
Directorul sportiv al Sănătăţii, Ovidiu Raţiu, a rămas înmărmurit: "Sînt şocat! Mă duce gîndul unde nu trebuie, e ceva necurat". Printre vinovaţi îi bănuieşte pe "centralul" Gheorghioiu, dar şi pe unii jucătorii. "Arbitrul era de pe altă planetă. A dat trei lovituri de pedeapsă, dintre care două aiurea. Dar nu exclud nici varianta internă. Chiar aş vrea să se descopere ceva, e păcat ca unii să lucreze întreaga echipă pe la spate. Poate sînt nevinovaţi, dar eu v-am zis a ce pare", s-a plîns oficialul.

"Ne lipsea muzica să dansăm!"
Pe lîngă scor, "şapte goluri am luat doar în Cupă, cu Timişoara", pe Raţiu l-a mirat şi uşurinţa cu care "fluieraşul" a scos cartonaşele: "A acordat vreo 6 « galbene» la ei şi 6 la noi, 4 roşii... Dacă se putea, se juca 2 contra 1!". Şi, după spusele lui Raţiu, nu a fost un meci dur. "Joc de vacanţă. Ne mai lipsea doar muzica pentru a dansa pe teren. Scotea cartonaşul la fiecare atingere!"

Arbitrul are altă variantă
"Centralul" partidei, Eugen Gheorghioiu, nu a fost de acord cu Raţiu. "Toate deciziile au fost în conformitate cu regulamentul! Dacă se putea, dădeam şi mai multe cartonaşe, m-am şi abţinut de la unele decizii. Cît despre penalty-uri, au fost acordate extrem de corect. Şi pe mine m-a mirat desfăşurarea meciului, dar nu pot comenta scorul. Sînt arbitru, nu atacant", a punctat timişoreanul.

Meci suspect şi la Năvodari
Seria B1. Altă partidă care a ridicat mari semne de întrebare a fost Săgeata Năvodari - Unirea Slobozia, joc încheiat cu 4-4. Nou-promovată în divizia a doua, Slobozia era condusă, cu un sfert de oră înainte de final, cu 1-4. A marcat însă de trei ori, egalînd la patru în ultimul minut! Unirea a mai avut o revenire incredibilă şi în celălalt meci jucat în acest campionat. Condusă cu 0-2 la pauză în meciul cu Brăila, fără să arate mare lucru în prima repriză, echipa lui Marin Dună a egalat în mitanul secund, 2-2.

Cum a evoluat situaţia în meciul de la Zalău
min. 16, 0-1 - gol Ceaca; min. 23, 1-1 - C. Sabou (11m), cartonaş roşu Simioanca (Sănătatea); min. 35 - Roşu C. Cosma (Zalău); min. 43, 2-1 - gol M. Bode; min 44, 2-2 - gol Ceaca; min. 50, 3-2 - gol V. Negrean; min. 53, 4-2 - gol Maior; min. 76, 5-2 - gol M. Bode (11m); min. 79, 5-3 - gol Ceaca; min. 79, 6-3 - gol R. Stanciu (11m); min. 84, 6-4 - gol Ceaca; min. 87, 7-4 - gol M. Dumiter; min. 90+2, 8-4 - gol M. Dumiter

"Nu mă pricep la pariuri, dar numărul uriaş de goluri şi de cartonaşe mă face să mă gîndesc la ce e mai rău" (Ovidiu Raţiu, director sportiv Sănătatea)

523311-cote.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
ernesto365
ernesto365  •  23 Septembrie 2012, 12:09

casele de pariuri sunt proaste ca baga in grila niste meciuri de tot rasul. sau au si ele de castigat din asta? se poate.

grivei15
grivei15  •  23 Septembrie 2012, 11:19

Bravo ptr ce? Ăsta nu mai e nici fotbal, nici sport, e doar o mizerie, iar împotriva regizorilor ei ar trebui să se ia măsuri drastice!

amusement
amusement  •  23 Septembrie 2012, 11:13

Blaturi pentru pariuri , mita, arbitrii corupti , toate vin si provin din ograda unei singure echipe din Romania , chiar din LIGA 1 , va dau un indiciu , incepe cu litera "S" de la sida :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează