FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

450.000 euro pentru perla Aradului! După Dennis Man, un alt jucător a devenit mină de aur pentru UTA

După
După "pokerul" de la Balotești, Petre a făcut cunoștință și cu impresarul lui Verratti, Donato di Campli, sub ochii agentului său, Cătălin Sărmășan // Foto: Justin Gafiuc

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 00:00

Internaționalul U19 Adrian Petre, 18 ani, e noua mină de aur propusă în mercato de UTA: golgeterul L2, cu 17 goluri în 16 meciuri, e pe punctul de a semna cu Genoa pe o sumă consistentă. Și Manchester City tatonează pista.

După Dennis Man, cedat la Steaua pentru 300.000 de euro plus bonusuri de performanță care pot urca suma la 500.000 de euro, UTA e aproape să dea o lovitură și mai tare pe piața transferurilor. Noua perlă a Aradului este Adrian Petre, atacantul de 18 ani ajuns la cota de 17 goluri în L2 în 16 etape.

Iar ultima sa reprezentație, 4 reușite în victoria de la Balotești, 4-2, a fost urmărită pe viu și de doi italieni, veniți să-l aconteze deja pe internaționalul U19.

Este vorba despre Omar Milanetto (șef Departament scouting Genoa) și Donato di Campli, agent de jucători, omul care-l reprezintă, printre alții, și pe Marco Verratti (PSG).

La finalul partidei din week-end, italienii, amici cu Florin Răducioiu, au făcut cunoștință cu puștiul, iar în aceste zile clubul genovez e decis să înainteze oferta oficială pentru Petre.

"Comparabil cu Perisici"

"Da, Genoa este, într-adevăr, foarte interesată de copil, care ar putea ajunge în scurt timp în Serie A", a confirmat și "Marele Blond". Surse GSP arată că italienii ar fi dispuși să achite circa 450.000 de euro și ar agrea varianta de a-l lăsa pe Petre să joace la UTA până la finalul sezonului.

În plus, ar urma să existe și bonusuri care ar aduce arădenilor încă aproximativ 200.000 de euro, după eventualele debuturi ale fotbalistului în prima ligă peninsulară și la naționala mare a României.

"Genoa este pregătită să pună mâna pe unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din Europa. Roş-albaştrii sunt aproape de a ajunge la un acord pentru Adrian Petre, fotbalist care poate să joace atât ca playmaker, cât şi ca extremă dreapta. Este atletic, are o tehnică bună şi un simţ tactic excelent. Poate fi comparat cu Ivan Perisici, de la Inter Milano. Este o «bijuterie»", sună comentariul de pe portalul tuttomercatoweb, care anticipează trecerea lui Petre în Italia.

"Există un interes important pentru Adrian Petre, nu vă pot spune numele cluburilor, dar ne bucură faptul că preocuparea UTA-ei pentru fotbaliștii tineri e remarcată inclusiv în presa internațională"
Codru Grădinaru, director general UTA

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  22 Noiembrie 2016, 16:23
Postat de rudiger pe 22 Noiembrie 2016, 09:59

uta( batrana k...a) pe timpul comunistilor era satelitul lui dinamo pentru a ramane in A ,40 de ani a jucat doar pentru militieni !

Ce prostalau esti, confunzi poate cu Victoria sau Morenii, uta are 6 titluri de campioana castigate dupa ce se infiintasera ciumele rosii dinamo si mai ales csca-ul! Viitura Ovidiu e satelit, poate vroiai sa spui, afacere machidoneasca! Aradenii au palmares mai bogat decat majoritatea echipelor, in frunte cu Craiova, Rapidul, Ripensia sau Cfr Cluj! Mai au si doua cupe ale Romaniei! Tot militienii i-au lasat sa le castige, ***? Voi gigistii astia nici pe google n-ati invatat sa cititi?:))) Spuneti numai aberatii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  22 Noiembrie 2016, 14:40

Deci in fotbalul romanesc mai nou, daca marchezi cateva goluri cu Balotesti, sau alti asemenea, gata, esti mare vedeta!;)

rudiger
rudiger  •  22 Noiembrie 2016, 09:59

uta( batrana k...a) pe timpul comunistilor era satelitul lui dinamo pentru a ramane in A ,40 de ani a jucat doar pentru militieni !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează