FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA TĂRLUNGENI

A avut zile » Două accidente în 48 de ore! Sorin Marin, fotbalist la Unirea Tărlungeni, a avut parte de cîteva zile de groază

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 00:00

Imediat după meciul cu Olimpia Satu Mare, 2-2, de pe 26 septembrie, mijlocașul Sorin Marin se întorcea acasă alături de un coleg, Răzvan Dîlbea.

Pe drumul între Codlea și Vlădeni, fotbalistul de 31 de ani a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un trunchi de copac! "Ne-am dat jos și nu ne venea să credem că am scăpat teferi, la ce traseu a avut mașina", a mărturisit Marin.

Luni a trecut iar printr-un moment critic. Sorin se afla într-un autobuz în drum spre Brașov cînd vehiculul a fost lovit, între Șercaia și Perșani, de un Mercedes venit din sens opus. În urma ciocnirii, limuzina s-a rupt în două, iar șoferul și pasagerul din dreapta au murit pe loc! Nimeni din autobuz nu a fost rănit grav.

"Autobuzul s-a răsturnat pe partea mea, majoritatea geamurilor s-au spart. Am căzut unii peste alții, toată lumea țipa. Mi-am adus aminte ce pățisem cu două zile în urmă. Mi-am făcut cruce și I-am mulțumit lui Dumnezeu"
Sorin Marin, mijlocaș Unirea Tărlungeni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  03 Octombrie 2015, 01:37
Postat de Dorel Caleanu pe 02 Octombrie 2015, 16:23

Prea multi ingamfati si analfabeti au carnet de conducere in Romania....

Va dati seama cum mergea *** asta daca a pierdut controlul, a intrat pe contrasens si s-a infipt ca boul intr-un pom? Data viitoare poate-l vor razui cu farasul de pe vreun stalp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

802589673128559
Dorel Caleanu  •  02 Octombrie 2015, 16:23

Prea multi ingamfati si analfabeti au carnet de conducere in Romania....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează