FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

A fost interimar la Steaua şi secund la Vaslui, dar acum e în Liga a 3-a » Unde a ajuns Iordănescu Jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 17:48

Edi Iordănescu, fostul antrenor secund al Stelei şi al Vasluiului a ales în cele din urmă cariera de "principal", fiind numit pe banca tehnică a celor de la Fortuna Brazi, echipă aflată în Liga a III-a, seria a şasea.

"Perioadele petrecute la Steaua, de două ori, şi la Vaslui au fost o etapă în cariera mea. Conjunctura a făcut ca, la un moment dat, să asigur interimatul pe banca tehnică, dar totul s-a terminat.

Pentru mine a fost o experienţă extraordinară să particip la pregătirea unor jocuri cu echipe de calibru, ca Liverpool, Napoli, Schalke sau Inter Milano. Mă simt stăpîn pe mine, aş fi putut să antrenez şi în Liga I, dar sunt adeptul paşilor mici şi vreau să cresc alături de noua mea echipă", a spus Edi Iordănescu, conform Mediafax.

Eduard Iordănescu are licenţa PRO de pe 5 martie 2012, avînd posibilitatea astfel de a fi " principal" în Liga 1. Edi Iordănescu avea doar licenţă A, cea care-i permitea să fie secund în Liga întîi sau maximum antrenor interimar pentru o lună de zile.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Ianuarie 2013, 20:38

Pacat ...daca s a dus la Brazi se rateaza ....

goggu
goggu  •  14 Ianuarie 2013, 18:08

cica "as fi putu sa antrenez in liga 1".. pe cine ma , Victoria Scornicesti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează